CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een dagvoorzitter of trainingsacteur in de regio Den Haag

Is uw bedrijf op zoek naar een trainingsacteur in de regio Den Haag? Laurens de Groot, ook wel Man met Koffer, is een specialist op het gebied van coaching, acteren, doceren en sociaalpedagogisch werk. Daarnaast kunt u deze veelzijdige duizendpoot ook inhuren als een spreker of presentator van uw evenement. Hij weet op een kundige en professionele manier de aandacht van uw publiek te grijpen om hen zo te motiveren en te inspireren. Voor ieder onderwerp is Laurens beschikbaar en hij bereidt zich uitgebreid voor op uw evenement. Maak kennis met de onvergetelijke man met koffer.  

Professionele coaching en begeleiding

Laurens is al zeker vijftien jaar actief als acteur en spreker in diverse sectoren van de acteerbranche. Uw bedrijf kan deze ervaren coach en trainingsacteur inhuren voor diverse workshops en trainingen in de omgeving van Den Haag. De Man met Koffer benadert de coaching en trainingen op een toegankelijke manier. Hierbij legt hij de focus op multidisciplinaire trainingen, zoals bijvoorbeeld agressietraining. Dit doet hij doormiddel van storytelling, interactie en communicatie waarbij de kracht en positiviteit van de medewerker centraal staat. Daarnaast biedt hij ook training- en communicatiesessies één-op-één. Laurens helpt op een boeiende wijze uw medewerkers door te ontwikkelen. Dat wilt u toch ook? Bekijk dan het breed pallet aan mogelijkheden. 

De positieve ervaringen over de man met koffer

Wilt u gebruikmaken van de diensten van de man met koffer? Of wellicht wilt u Laurens inhuren als professionele trainingsacteur in Den Haag? Hij is gegarandeerd een toevoeging op al uw evenementen en trainingen. Bekijk de ervaringen van de degenen die u voorgingen. De charisma en professionaliteit van de man met koffer zullen u zeker doen inspireren en van uw evenement een succes maken. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw evenement neem dan contact op en plan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.