CI productions
Image default
Cadeau

Kerstpakketten voor je werknemers

Het beste Kerstpakket dat is natuurlijk wat je wil voor jou werknemers. Het is het jaarlijkse bedankje voor alle inspanning en harde werk van je werknemers. Het is daarom belangrijk dat je dit dan ook goed voor mekaar hebt, en je werknemers niet het idee geeft dat je niet om ze geeft. Het ideale kerstpakket is soms best lastig samen te stellen, ook verschillen ze veel in prijs. Daarnaast heb je ook vaak te maken met mensen die bepaalde dingen niet mogen vanwege geloof, of omdat ze allergisch zijn of vegetariër.  

De leukste thema’s 

Een kerstpakket kan tegenwoordig uit veel thema’s bestaan en hoeft dus niet altijd gevuld te zijn met alleen maar eten. Zo kun je ook ze ook met met beauty producten vullen voor mannen en vrouwen, en er wat eten bij in doen. Dit is bijvoorbeeld leuk als je een bedrijf of praktijk bent die te maken heeft met verzorging. Ook de stijl van het pakket kan tegenwoordig veel meer mee. Zo laten veel bedrijven hun logo en naam op het pakket zetten. En gebruiken de kleuren van het bedrijf om hem zo een unieke uitstraling te geven. 

De veranderingen van kerstpakket 

 Kerstpakketten zijn lang niet altijd meer gevuld met eten, zo kun je tegenwoordig veel meer met je kerstpakket doen. Zo zijn er veel bedrijven die een kadokaart geven waarmee je via een site zelf wat uit kunt zoeken op een site. Bedrijven sluiten dan een deal met een site om deze dienst te leveren. En zo heb je geen opslag nodig voor de pakketten en stuurt het bedrijf de spullen gewoon op naar je werknemers. Dit is ook iets wat tegenwoordig veel gedaan wordt en bedrijven merken ook dat werknemers dit over het algemeen erg leuk vinden. En het wordt dan ook steeds meer toegepast bij bedrijven.