CI productions
Image default
Cadeau

Webcam cover laten bedrukken

Bij webcamcovers.nl kunt u uw webcam cover laten bedrukken. Bij ons kunt u de dunste, kleinste maar ook de goedkoopste covers vinden in heel Nederland. De covers zijn slechts 0.7 millimeter dik waardoor u nauwelijks merkt dat u het hoesje over de camera heeft geplaatst. Deze covers zijn geschikt voor diverse laptops, waaronder HP, Lenovo maar ook zeker voor alle MacBooks. 

Waarom een webcam cover laten bedrukken?

Nu vraagt u zich af waarom u een webcam cover zou willen laten bedrukken. Het is vrij simpel. Met de schuifjes voor de camera van Webcamcovers.nl kunt u voorkomen dat hackers een weg vinden in de camera van bijvoorbeeld uw laptop of mobiele telefoon. Hackers gebruiken hiervoor een zogenaamde malware en zorgen ervoor dat u deze installeert op het desbetreffende apparaat. Via deze malware kijken ze met u mee via de camera van het apparaat. De covers van Webcamcovers.nl zijn daarom een ideale oplossing om deze hackers tegen te gaan en het is maar een zeer kleine investering. Echter kunt u gewoon gebruik maken van de camera. Het enige wat u dan moet doen is het hoesje open te doen. Het laten bedrukken van deze covers is een leuk en origineel relatiegeschenk. U kunt bijvoorbeeld uw logo of slogan klein op het hoesje laten plaatsen. Het laat zien dat u het belangrijk vindt dat de veiligheid en de privacy van uw relaties gewaarborgd wordt. 

Assortiment hoesjes

De covers komen in diverse kleuren en maarten. De goedkoopste is enkel 0,7 millimeter dik en kunt u al bestellen vanaf €1,50. Dit hoesje kunt u bestellen in de kleuren zwart en wit en is gemaakt van plastic. Ook vindt u in ons assortiment een slider in de kleuren zwart en wit. Hierbij hoeft u het hoesje niet te openen maar kunt u het simpelweg op zij schuiven als u weer gebruik wilt maken van het hoesje. Tot slot vindt u nog de aluminium covers in ons assortiment. Deze kunt u bestellen vanaf €1,99 per stuk en deze is, naast zwart en wit, ook nog eens verkrijgbaar in de vrolijke en felle kleur roze.