CI productions
Image default
Groothandel

Rvs-stelvoetjes zijn de oplossing

Als u rvs-stelvoetjes onder uw machine monteert, staat uw machine meteen een stuk stabieler. De stelvoetjes van Caldic Techniek zijn er voor een breed scala aan machines en apparaten, maar ook om bijvoorbeeld werktafels te stabiliseren of aluminium profielconstructies te verbeteren. Dit bedrijf is expert op het gebied van conveyor-, machine- en apparatenbouw en biedt oplossingen voor allerlei technische vraagstukken voor vergelijkbare sectoren aan. Geen vraag is teveel en u zult zien dat ze een ruim aanbod verschillende stelvoetjes in hun assortiment hebben. Of u nu rvs of kunststof wilt en hoe groot uw machine ook is, u vindt het voetje dat u nodig heeft!

Waarom zou u kiezen voor RVS?

Er zitten veel voordelen aan stelvoetjes die gemaakt zijn van rvs en niet van kunststof. Ten eerste is dit materiaal erg duurzaam en beschermt het tegen invloeden van buitenaf. Dit houdt in dat uw machine tegen alle druk kan en dus langer meegaat. Ook geeft rvs een stevige basis voor uw machines en apparaten, ook als u deze op een oneffen vloeroppervlak heeft staan. De rvs-stelvoetjes dempen ook alle trillingen. Dit is natuurlijk belangrijk als u met grote machines werkt. Vaak produceren deze heel wat trillingen en geluid. Dit zorgt ervoor dat uw machine op den duur minder stabiel wordt. Rvs-stelpootjes voorkomt het ongewenst schuiven en is bovendien erg makkelijk verplaatsbaar. Caldic Techniek biedt ook de mogelijkheid om extra hygiënische rvs-stelvoeten aan te schaffen. Die voldoen aan diverse eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor ongevallen op de werkvloer.

Vraag meer informatie voordat u koopt

U kunt eenvoudig filteren op de gewenste specificaties voor uw rvs-stelpoot. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u via uw account uw bestelling plaatsen. U maakt van tevoren hiervoor wel een account aan bij deze specialist. Wilt u meer informatie ontvangen over de rvs-stelvoetjes? U bereikt deze experts eenvoudig via de contactgegevens op hun website. Ze geven u graag deskundig advies en helpen u met het bestellen van de juiste stelvoetjes.