CI productions
Image default
Winkelen

Meer een waterpijp van deze winkel heb je niet nodig

Houd jij ervan om af en toe de waterpijp aan te steken? Heb je een zeldzaam rubbertje nodig voor je shisha en kun je deze nergens vinden? Ben je nieuw op het gebied van waterpijpen en wil je weten wat er mogelijk is? Premium Hookahs is een shishawinkel uit Den Haag die jou helpt bij vinden van je nieuwe waterpijp. Ze hebben een uitgebreid assortiment met shishasmaken, complete waterpijpen en waterpijponderdelen. Wat je ook nodig hebt, er is een grote kans dat deze waterpijpwinkel het in huis heeft. En bestel je vandaag voor 22.00 uur in de webwinkel, dan heb je het de volgende dag al in huis.

Wat kun je kopen?

Bij deze waterpijpwinkel verkopen ze complete shisha’s van de beste wereldwijde merken. Daarbij kun je er ook terecht voor losse onderdelen, zoals slangen en tabakskoppen. Uiteraard vind je in deze winkel ook kolen en hulpmiddelen om deze kolen aan te steken en in je waterpijp te doen. Er wordt geen tabak verkocht, maar dat is ook eigenlijk al lang niet meer van deze tijd. Tegenwoordig werken waterpompen net zo goed – mogelijk zelfs beter – met stoomsteentjes en crèmes. Je hoeft je dan over het inhaleren van teer en andere schadelijke stoffen ook niet meer druk te maken. Uiteraard zijn er een groot aantal smaken om uit te kiezen, met of zonder nicotine. Als laatste zijn er accessoires, zoals mondstukjes, windschermen en rubbers waarmee je jouw huidige waterpijp repareert of uitbreidt.

Ook maatwerk is mogelijk

Behalve het vaste assortiment met alles wat je nodig hebt voor een nieuwe waterpijp, kun je bij deze winkel ook zelf een shisha samenstellen. Je krijgt dan exact wat je voor ogen hebt,. Eventueel ga je naar de showroom in Den Haag waar je het assortiment zelf bekijkt en je wensen met een deskundige medewerker bespreekt.