CI productions
Image default
Winkelen

Ontdek de voordelen van een watermatras

Een goede nachtrust heeft een groot effect op uw dagelijks leven. Daarom is het goede matras een belangrijke keuze. Een watermatras is wat dat betreft de investering meer dan waard. Dat ervaart u direct als u er op gaat liggen. Het matras vormt zich naar uw lichaam en geeft perfecte steun, wat ten goede komt aan uw spieren en bloedsomloop. De druk wordt op gelijkere wijze verdeeld dan bij andere matrassen, waardoor u minder snel de neiging heeft om te draaien. Een ongestoorde nachtrust en uitgeslapen wakker worden zijn daarom de grote voordelen van een watermatras.

Alle keuze bij de HDW Shop

De HDW Shop is specialist op het gebied van waterbedden. Meer dan 35 jaar kennis en ervaring komt samen in een watermatras, die u geheel naar wens kunt samenstellen. Bovendien bent u verzekerd van uitmuntende kwaliteit, omdat het gehele product van begin tot eind op Nederlandse bodem wordt vervaardigd. Het Dolfing Waterbed is een huismerk geworden dat een hele serie waterbedden vertegenwoordigt. U heeft de keuze uit vijf modellen en meerdere opties, waardoor het maken van een watermatras op maat mogelijk gemaakt wordt.

Softside of hardside?

Er zijn hardside en softside watermatrassen leverbaar. De hardside matrassen liggen in een ombouw met harde rand, die optimale steun geeft aan het watermatras. De softside matrassen zijn voorzien van een zachte buitenrand van isolerend materiaal. Deze watermatrassen verbruiken veel minder energie en hebben minder water nodig. U kunt watermatrassen kiezen in zes breedtes en drie lengtes. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft stabiliteitsniveau en type verwarmingselement. In de showroom in Druten kunt u op afspraak het comfort van een watermatras ervaren. Maar ook in de online HDW Shop kunt u uitgebreid informatie krijgen. En plaatst u een bestelling, dan kunt u er zeker van zijn dat deze snel en correct bij u wordt afgeleverd.

https://www.hdwshop.nl/