CI productions
Image default
Aanbiedingen

Sanitair op maat: sanitaire cabines en meer

Als u op zoek bent naar een sanitaire oplossing voor de kleedkamers binnen uw bedrijf, sportvereniging of andere onderneming, bent u bij het bedrijf Sistim Nederland BV zeker op de juiste plek beland. Dit bedrijf heeft sinds haar start in 1995 voor vele ondernemingen uiteenlopende projecten op het gebied van sanitaire oplossingen op maat mogen verzorgen. Deze projecten variëren van het plaatsen van sanitaire cabines tot complete inrichtingen van kleedkamers en zelfs het plaatsen van tribunestoelen in stadions.

Visie van de onderneming

Het is voor deze onderneming van groot belang dat de kwaliteit van de producten die aan u geleverd worden hoog is. Sanitaire cabines en andere oplossingen hebben behoorlijk wat te verduren en dienen behalve mooi, ook sterk te zijn. Zij bieden dan ook verschillende oplossingen voor verschillende ondernemingen. Een basisschool heeft tenslotte andere behoeftes dan een camping. Behalve de producten zelf, dient ook de montage op een goede manier te gebeuren. Mede hierom werkt dit bedrijf louter en alleen met zeer ervaren monteurs die garant staan voor het leveren van een hoge kwaliteit van diensten. U bent verzekerd van goede producten die op de juiste manier gemonteerd zijn.

Check de website

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, raden wij u aan eens een kijkje te nemen op de site. U vindt daar onder andere de brochures van de producten alsmede een aantal plaatjes van diverse projecten die door dit bedrijf uitgevoerd zijn. Deze foto’s kunnen u zeker dienen als inspiratie. Wellicht krijgt u hierdoor nieuwe inzichten in wat allemaal mogelijk is op het gebied van sanitaire cabines. Het is ook mogelijk om uw vragen te stellen aan dit bedrijf. U kunt dit doen door het sturen van een email of door het invullen van het contactformulier wat beschikbaar is op de website. Een ervaren medewerker zal aan de hand van uw vraag contact met u opnemen en u verder kunnen helpen.