CI productions
Image default
Gezondheid

Uw eigen voedseletiketten slaat u op in de app van deze specialist

Cheflabels is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve voedseletiketten voor in de professionele keuken. De twee oprichters van dit vernieuwend bedrijf hebben allebei de nodige ervaring in de keuken en weten hoeveel kostbare tijd er verloren gaat door het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Als professionele chef wilt u het liefst zo veel mogelijk tijd besteden aan het maken van de lekkerste gerechten voor uw gasten. Om die reden bedacht dit bedrijf wateroplosbare voedseletiketten die u eenvoudig personaliseert via de mobiele app of via de computer. Sla uw eigen labels op en print deze heel eenvoudig en snel af via de labelprinter van deze specialist.

De voedseletiketten voldoen aan de laatste Europese richtlijnen

Via de mobiele app of via de website van Cheflabels kunt u gemakkelijk uw eigen voedseletiketten aanmaken en opslaan. De speciale voedseletiketten voldoen aan de laatste Europese HACCP-richtlijnen. Deze specialist weet dat het correct coderen of labelen van houdbare producten in de keuken nog niet altijd gaat zoals het zou moeten. Met deze voedseletiketten, labelprinter of speciaal ontwikkelde codeertang is dat verleden tijd. Verdeel de kostbare tijd in de professionele keuken efficiënt in dankzij de producten van deze specialist. Onder andere de volgende producten dienen volgens de HACCP-richtlijnen gelabeld te worden:

  • Geopende, gekoelde producten (bijvoorbeeld kaas, vleeswaren en salades)
  • Ontdooide producten (bijvoorbeeld diepvriesbroodjes en snacks)
  • Zelfingevroren producten (bijvoorbeeld maaltijden en groentes)
  • Voorraadproducten (bijvoorbeeld in een saladière, snacks)
  • Zelfbereide producten die worden teruggekoeld (bijvoorbeeld maaltijden en soepen)
  • Teruggekoelde producten en restjes (bijvoorbeeld soepen en sauzen)
  • Zelfbereide, gepresenteerde producten (bijvoorbeeld: salades, smoothies, fruitsalades)
  • Producten die buiten de koeling worden gepresenteerd (bijvoorbeeld: belegde broodjes en frituursnacks)

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Heeft u een horecazaak en kampt u met de negatieve aspecten van het tijdrovende proces om de houdbare producten correct te labelen? Ervaar wat de wateroplosbare voedseletiketten en andere producten van deze specialist voor u en uw zaak kunnen betekenen. Heeft u een vraag over een product of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact op met deze specialist. Raadpleeg de bedrijfswebsite voor de contactgegevens. U wordt met plezier verder geholpen.

https://www.cheflabels.nl/