CI productions
Image default
Aanbiedingen

Welke nagelvorm past het beste bij je

 

Vierkant, ovaal, stiletto of ballerina? Ben je altijd al benieuwd geweest welke nagelvorm het beste bij je past? In deze blog kom je te weten welke vorm het beste bij je handen en voorkeuren past. Ben je tevreden met de vorm van je nagels? In deze blog kom je erachter of je je perfecte vorm nagels al hebt. De vorm van je nagels kan namelijk de uitstraling van je handen veranderen. Lees verder en kies je vorm! 

 

Natuurlijk

Nagels met een natuurlijke vorm zijn kort en volgen de natuurlijke buiging en ronding van je nagels. Het hebben van natuurlijke gevormde nagels heeft ook vele voordelen vergeleken met de andere vormen. Door je nagels in een natuurlijke vorm te houden bevorder je de groei en sterkte van je nagels. Ze worden namelijk minder snel beschadigd en tegengehouden. 

 

Hou je van korte nagels of heb je korte vingers dan is de natuurlijke vorm ook perfect voor je. Natuurlijk gevormde nagels hebben betekent niet dat je geen mooie nagels kan hebben. Een leuke kleur gel nagellak fleurt je nagels op en versterkt je nagels nog meer. Bij www.topcodecosmetics.nl vind je je favoriete gelnagellak kleur.

 

Ovaal

Heb je korte vingers en nagels? Kies dan voor een ovale vorm. Doordat je nagels nog een natuurlijke vorm volgen, lijken ze langer. Ovale nagels hoeven namelijk niet kort te zijn. Ovale nagels zijn elegant en geven je handen een klassieke look. 

 

Een voordeel van ovale nagels hebben is dat ze minder snel breken. Een nadeel van ovale nagels is het vormen. Het kan lang duren om je nagels hetzelfde te krijgen. Ovale nagels passen ook het beste bij smalle nagels. 

 

Vierkant

Ga je vaak voor een moderne look? Dan past de vierkante nagel vorm perfect bij je! De strakke lijnen zorgen voor een elegante en professionele look. Een nadeel van vierkante nagels is dat ze sneller kunnen breken. Zorg er daarom voor dat je nagels sterk zijn door veel water te drinken en ze soms een pauze te geven en ze natuurlijk te laten.

 

Stiletto

Stiletto nagels zijn voor de personen die graag op willen vallen. Ze hebben veel onderhoud nodig en zijn soms wat onhandig door de puntige vorm. Maar ze maken je handen elegant en uniek want niet veel mensen durven deze nagelvorm te dragen!

 

Welke vorm je ook kiest, zorg ervoor dat je nagels gezond en sterk blijven. Gebruik de juiste verzorgingsproducten en gebruik sterke nagelproducten zoals gellak of BIAB.