CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Automatisch SMS versturen via pc naar mobiel

De kracht van automatisch SMS versturen via pc naar mobiel

Wat is de meest gemakkelijke manier om snel en gemakkelijk uw klanten of patiënten een update of bevestiging te sturen? Wellicht denkt u aan een telefoongesprek of een appje sturen. Toch verrast het u dat de ‘ouderwetse’ SMS bericht nog steeds heel goed werkt en ook vaak als meer vertrouwd wordt gezien. En hoe eenvoudig zou het zijn als u vanaf de werkplek automatisch SMS kunt versturen? Direct dus een SMS versturen via pc naar mobiel? Bij Vcare hebben we onze nieuwe SMS service ontwikkeld voor zorg én MKB die willen profiteren van de voordelen van SMS berichten sturen met één druk op de knop.

Veilig, eenvoudig en persoonlijk

De SMS service applicatie van Vcare is speciaal ontwikkeld voor de zorg, maar biedt ook voldoende voordelen voor de zakelijke gebruiker. Het kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Voor het bevestigen van een afspraak, een vriendelijke reminder, een melding dat een factuur is verlopen of dat er iets klaar ligt om opgehaald te worden. Ook wordt SMS veel gebruikt als tweefactor authenticatie om toegang tot applicaties en accounts goed te beveiligen. Giganten als Google gaan het zelfs langzamerhand verplichten.

De SMS service van Vcare is uniek omdat het zo toegankelijk is voor zowel klanten- als niet-klanten van Vcare. Vanuit een online webomgeving is het kinderlijk eenvoudig om vanuit de contactlijst een bericht te sturen naar de desbetreffende persoon. Het mobiele nummer wordt automatisch gekoppeld en de gebruiker kan zelf een tekst versturen of een notificatie aan de hand van bijvoorbeeld agenda, wanneer een afspraak is gepland. De werking is extra toegankelijk gemaakt en afgestemd aan efficiency en eenvoud, zodat alle medewerkers in de zorg er goed mee kunnen werken.

Kan ik elke computer gebruiken om SMS te versturen via PC?

Ja, want SMS service is een applicatie die onderdeel vormt van Vcare connect. Dat is ons online op cloud techniek gebaseerde zorgcommunicatie systeem. Deze draait dus volledig online waarbij het dus niet nodig is software te installeren op een computer. Het maakt werken vanaf iedere werkplek ook heel eenvoudig en schaalbaar. De SMS service is een add-on die gebruikt kan worden vanuit dezelfde inlogomgeving. Door deze te activeren maak je automatisch gebruik van de dienst en kun je beginnen met het sturen van gepersonaliseerde SMS berichten naar relaties.

Hoe snel komt het SMS bericht aan?Voordelen van automatische SMS berichten

SMS versturen via pc naar mobiel is niet alleen heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk, het biedt nog meer voordelen. Vanuit Vcare connect kunt u namelijk ook deze berichten automatiseren. De voordelen hiervan benomen we kort.

Snelle reactie: Met een SMS bericht kun je snel antwoord geven of iemand op de hoogte brengen. De snelheid is uitstekend en de klant of patiënt hoeft niet meer te bellen of mailen. Consumenten hechten waarde aan klantgerichte service en met een SMS kun je gauw een klant tevreden stellen met zijn of haar vraag.

Het scheelt veel tijd: SMS berichten automatiseren scheelt ook gewoon veel tijd in plaats van herhaaldelijke handmatige handelingen uitvoeren. Medewerkers kunnen nu veel meer doen in minder tijd door eenmalig de automatisering in gang te zetten.

Minder werkdruk: Automatisering zorgt ook voor dat er minder druk komt op de klantenservice. De tijd die hiermee gewonnen wordt kan voor andere belangrijke dingen ingezet worden. Vooral in de zorg is tijdswinst goud en telt iedere uur die gewonnen kan worden door efficiënter te werken.

24/7 beschikbaar: SMS berichten worden 24/7 ingepland en kunnen dus op elke dag en tijd verzonden worden. Dit is onafhankelijk van locatie van de ontvanger. Ook worden SMS berichten naar het buitenland gestuurd.

https://www.vcareconnect.nl/