CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Innovatieve kantoormeubelen uit Breda

Mensen moesten er aan wennen maar het zit- en sta-bureau lijkt definitief een plekje in het kantoor veroverd te hebben. Werden ze eerst uitsluitend gezien in hippe reclamebureaus, zijn ze nu ook ontdekt door wat minder vooruitlopende bedrijven. Dit is niet gek want een hele dag zitten is niet goed voor de mens. Niet alleen om ergonomische redenen, maar ook heeft het invloed op de concentratie en geestelijke fitheid. Dat de vraag naar zit/sta bureaus is toegenomen, merkt ook de specialist in kantoormeubelen De Mark Kantoormeubelen in Breda.

Zitten, staan!

Iedereen kent de gym oefening wel. Vaak werd het als straf toegepast als kinderen meer met elkaar bezig waren dan met de gymles. Dan moesten de kinderen enkele minuten repeterend zitten, staan, zitten, staan. Dit heeft uiteraard niets te maken met de nieuwe manier van werken waarbij zitten en staan wordt afgewisseld. Het is iets dat met beleid moet worden gedaan voor een optimaal resultaat. Deze kennis delen de experts van De Mark Kantoormeubelen, specialist in kantoormeubelen in Breda, graag met zowel particuliere klanten als zakelijke klanten.

Opbouwen

Zoals men ook spieren en conditie opbouwt in de sportschool, is het omschakelen naar een zit/sta werkplek iets dat geen kwestie is van gewoon de knop omzetten. Een lichaam moet wennen aan de verandering van het staan. De specialist in kantoormeubelen in Breda zal u dan ook adviseren om het rustig op te bouwen. Uiteindelijk is het doel dat de gebruiker van deze werkplek de zittijd kan halveren.

Lopende zaken

Het is bewezen dat zitten en staan afwisselen bij het kantoorwerk goed is voor een gezonde werkhouding. Toch is het daarnaast ook goed om regelmatig even te bewegen. Denk aan even lopen. Dit kan ook op de werkplek zelf, of om tussendoor een paar stretchoefeningen te doen. Het is bij deze nieuwe werkhouding nog belangrijker dan bij het uitsluitend zitten achter het bureau om comfortabele schoenen aan te doen. Interesse? Laat u informeren bij De Mark Kantoormeubelen, specialist in kantoormeubelen in Breda.