CI productions
Image default
Groothandel

Bestel uw beukenhaag eenvoudig online

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een beukenhaag? Wilt u een groene schutting toevoegen aan uw tuin? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Roelands Boomkwekerijen B.V.. Deze kwekerij is gespecialiseerd in het telen en verkopen van diverse boomkwekerijen. Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige beukenhagen, kies dan voor deze professional! Met meer dan 30 jaar ervaring is deze groenspecialist een ervaren speler op het gebied van de verkoop van beukenhagen. Weet u nog niet zeker wat voor beukenhaag u wilt aanschaffen? Laat u dan adviseren door de deskundige medewerkers van dit bedrijf.

Beukenhagen komen in diverse soorten en maten

Wie denkt aan een beukenhaag, denkt vaak aan een mooie groene, met bladeren gevulde haag. Maar wist u ook dat er beukenhagen bestaan met rode bladeren? Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft u een brede keus aan diverse beukenhagen met zowel groene als rode bladeren. Zo vindt u hier altijd de perfecte beukenhaag voor in uw tuin. Deze haag is bovendien uitermate geschikt als groene schutting. Doordat de bladeren van de beukenhaag in de winter blijven zitten, ziet deze haag er altijd mooi uit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer de temperaturen wat lager raken!

Een beukenhaag is niet alleen mooi voor thuis

Heeft u wel eens gedacht aan de toevoeging van een beukenhaag bij uw kantoorpand? Wanneer u gedurende de dag veelal binnen bent, kan het wel eens fijn zijn om u buiten te bevinden. Een beukenhaag geeft het balkon of de buitenruimte van uw kantoor weer net dat extra beetje sfeer. Deze groene toevoeging is de perfecte aanwinst op ieder dakterras. Wilt u uw beukenhagen eenvoudig bestellen? Doe dit dan online bij Roelands Boomkwekerijen B.V.. U bestelt uw beukenhaag gemakkelijk in de webshop en ontvangt deze binnen enkele dagen op de stoep!