CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bouwprojecten zijn sneller af met behulp van een prefabmal

Bij het aannemen van een bouwproject heeft de opdrachtgever vaak maar één belangrijke vraag: wanneer kunt u opleveren? Natuurlijk wilt u snel werken, maar u wilt als aannemer ook goed werk afleveren. U kunt voor het plaatsen van verschillende delen van het bouwproject gebruikmaken van een prefabmal. Deze mal wordt gebruikt om beton in te storten, waarna na het uitharden de perfecte wand, balk of kelder is gevormd. De mal kan vervolgens worden verwijderd. Lees hieronder verder en kom meer te weten over deze techniek.

De prefab mal wordt steeds vaker toegepast

Steeds meer bouwbedrijven maken gebruik van een prefabmal. Deze maakt het werken niet alleen sneller, maar ook betrouwbaarder. Als er gebruik wordt gemaakt van een mal kan er immers niet worden afgeweken van de voorgeschreven maten en vormen. Voorheen werden huizen en andere gebouwen nogal eens naar de vrije hand gebouwd. Van buiten lijken ze hetzelfde, maar achter de voordeur zijn er verschillen. Als dat niet de bedoeling is, dan is het gebruik van mallen aan te raden.

Contacteer deze professional voor het maken van prefab mallen

Zoekt u een specialist voor het maken van een prefabmal? Neem dan contact op met Construx, gevestigd nabij Harelbeke in West-Vlaanderen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van dit soort mallen. Dit kan volgens standaard maten, maar ook speciale vormgeving op bestelling is mogelijk. Dit is onder andere van toepassing bij het realiseren van speciale bouwwerken die op voorschrift van de architect worden uitgevoerd. Fraaie balken en kolommen kunnen op deze manier probleemloos worden gemaakt conform het bouwvoorschrift. Op de website van Construx vindt u meer informatie over de dienstverlening. Hier zijn ook de contactgegevens vermeld zodat u direct een offerte op maat kunt aanvragen. Na uw aanvraag wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw order te bespreken en uit te voeren.

https://www.construx.eu/nl/