CI productions
Image default
Zorg

Complete en gebruiksvriendelijke EPD software voor GGZ praktijken en instellingen

Het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) is een essentieel hulpmiddel voor zorgverleners in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Het is een systeem dat zorgt voor het efficiënt en veilig beheren van cliëntendossiers, het opstellen van behandelplannen en het monitoren van de voortgang van de behandeling. Het middelpunt is de agenda, die overzichtelijk is en waar u met één klik toegang heeft tot het dossier van uw cliënt. Daarnaast biedt het software pakket vele andere functies, zoals het invoeren van onderzoeken en verslagen, het vastleggen van clientinformatie en het genereren van rapporten en statistieken. Voor cliënten biedt het en speciaal cliëntenportaal waar zij toegang hebben tot bepaalde delen van hun dossier en kunnen reageren op verslagen. 

Als epd softwareleverancier begrijpt CRS de unieke behoeften van GGZ-praktijken en middelgrote instellingen. Onze online EPD software biedt een complete en gebruiksvriendelijke oplossing, die volledig is afgestemd op de GGZ. Met dit systeem kunt u alle gewenste functionaliteiten naar eigen smaak inrichten en profiteren van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Bovendien bieden zij uitstekende service en support, inclusief onderhoud, hosting en dagelijkse back-ups. Met het CRS online EPD software pakket kunt u zich volledig richten op het bieden van hoogwaardige zorg, terwijl zij zorgen voor optimale veiligheid en gegevensuitwisseling in de zorg. 

Hoe zorgt CRS voor optimale veiligheid en gegevensuitwisseling in de zorg?

Als EPD softwareleverancier biedt CRS optimale veiligheid en gegevensuitwisseling in de zorg. Het voldoet aan de NEN7510 norm en gaat betrouwbaar om met patiëntgegevens. Het systeem biedt beheerders inzicht in hoe medewerkers omgaan met privacygevoelige informatie en biedt 2-factor authenticatie voor toegang. Er worden regelmatig veiligheids- en kwetsbaarheidsscans uitgevoerd en er zijn dagelijkse back-ups en serverbeschikbaarheid checks. Als epd softwareleverancier wordt het EPD ook getest door ethische hackers om de veiligheid te waarborgen.

Daarnaast biedt CRS gemak voor alle gebruikers, inclusief cliënten die toegang hebben tot hun eigen dossier. Het EPD communiceert ook probleemloos met andere e-health systemen. Als epd softwareleverancier biedt CRS uitstekende service en support zonder extra kosten, waarbij nieuwe functionaliteiten en verbeterde modules regelmatig worden toegevoegd.

Wilt u de EPD software pakket uitproberen? Vraag dan een proefaccount aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CRS via info@crs-software.nl.

https://crs-software.nl/