CI productions
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekering afsluiten

Denkt u dat een goede zorgverzekering altijd betekent dat u een hoge premie betaalt? Dit hoeft niet het geval te zijn. Bijvoorbeeld als u kiest voor een zorgverzekeraar die niet uit is op het maken van winst, zoals Salland. Salland is er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Dit betekent dat we een kleinschalige zorgverzekeraar zijn en dat heeft een aantal voordelen. Zo kunnen we niet alleen klantgericht te werk gaan, maar ons ook bezighouden met de zorgkwaliteit in de regio. Daarnaast is het prettig dat we een ruime keuze bieden in aanvullende verzekeringen.

Salland basis verzekering

Bij Salland zorgen we er ieder jaar weer voor dat de maandelijkse premie eerlijk is. Dit geldt voor onze basis verzekering, maar ook voor de aanvullende verzekeringen. De inhoud van de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Deze is daarom bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. De zorgpremie verschilt echter per verzekeraar. En omdat we bij Salland geen winstoogmerk hebben, kunnen we een deel van uw premie besteden aan mooie zorginitiatieven. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan het realiseren van betere zorg voor iedereen.

Collectieve zorgverzekering

Wilt u gebruik kunnen maken van een korting op uw zorgpremie? Dit kan door een collectieve zorgverzekering af te sluiten via uw werkgever. Uw werkgever moet dan wel een contract hebben met Salland. We hebben met al veel bedrijven in de regio afspraken gemaakt, dus de kans is groot dat uw werkgever hier ook bij zit. En anders zit u misschien wel bij een sportvereniging waar we een contract mee hebben. U kunt bij het afsluiten van uw zorgverzekering aangeven dat u gebruik wilt maken van een collectieve verzekering. U kunt dan zien of uw bedrijf of sportvereniging bij ons bekend is. Komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/