CI productions
Image default
Meubels

De laatste trends in de winter van dit jaar voor je huis

Tijd voor verandering in je huis, nieuwe meubels en accessoires nodig? Wat moet je dan toch kiezen, want tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de merken voor interieur van Plaisier moet het zeker lukken je huis opnieuw in te richten. Er is namelijk zoveel keus tussen de merken van Plaisier dat het inrichten van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Alle verschillende merken hebben allemaal een totaal eigen lijn, maar ook allemaal hun eigen uniek uitstraling. Wij vertellen je meer over de laatste trends, want zo wordt het kopen van een nieuwe inrichting gemakkelijk en kun jij misschien wel heel snel een keuze maken!

Waarom kiezen voor Plaisier?

De keuze maken voor meubelen van Plaisier heeft een aantal voordelen. Ze bieden namelijk niet alleen de trends aan van dit moment, maar ze bieden ook nog eens meubelen aan die van zeer hoge kwaliteit zijn. Misschien ook wel leuk om te weten is dat de meubelen allemaal heel bewust gemaakt zijn en daar er nagedacht is over het gebruik van de verschillende soorten materialen. Je kunt bij Plaisier interieur terecht voor alle soorten meubelen, maar ook verlichting, vloeren en accessoires vind je er in allerlei vormen en maten.

Je zou eigenlijk wel kunnen zeggen dat jij je gehele interieur eenvoudig samen kunt stellen bij Plaisier interieur. Dat scheelt enorm veel tijd, deze tijd kun jij dan gebruiken voor het schilderen van de muren of om lekker te relaxen op je oude bank. Heel even wachten nog en je nieuwe meubelen komen eraan, dan wordt het natuurlijk pas echt genieten.

Houttinten zijn helemaal van deze tijd

Je ziet tegenwoordig veel houttinten, dit komt doordat het goed te combineren is met veel verschillende andere materialen. Houttinten stralen ook nog eens een bepaalde warmte uit, maar had je ook wel eens stilgestaan bij de verschillende stoffen die er tegenwoordig zijn? Je ziet ze steeds meer en je kunt ze echt eindeloos combineren. Denk maar eens aan de raambekleding, een rustig interieur kun je prima aankleden met mooie gordijnen in een mooie kleur. Op deze manier geef jij je ruimte net een iets warmere uitstralingen.

Vloeren van Plaisier

De keuze voor een vloer in je huis is wel erg belangrijk, dit kun je namelijk zien als de basis die jij legt in je huis. Van daaruit kun je pas verder gaan met de inrichting, maar wat voor soort vloer leg je dan in je huis? Best een moeilijke beslissing, want je wilt de ruimte natuurlijk wel een klein beetje open houden en je wilt ook dat het er niet te donker uit gaat zien. Houten vloeren, Pvc-vloeren of toch liever een vorm van zeil? Wat betreft zeil kun je denken aan materialen, zoals marmoleum. Allen hebben ze zo hun voordelen en je kunt ze krijgen in allerlei kleurtjes. Daarnaast zijn de vloeren in de meeste gevallen best slijtvast. Mocht je er niet uitkomen dan kun je natuurlijk altijd advies vragen, zodat jij de juiste keuze kunt maken.


https://www.plaisierinterieur.nl/design-meubelen/design-fauteuils/