CI productions
Image default
Electronica en Computers

Is een dome camera iets voor jou?

Dome beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig erg populair geworden. Deze zijn slank en gemakkelijk te hanteren. Het ontwerp zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze kenmerken maken een dome beveiligingscamera een perfecte keuze voor het bedrijfsleven. Hoewel dit beveiligingsapparaat optimaal lijkt te zijn voor uw zakelijke beveiligingsvereisten, is het noodzakelijk meer te begrijpen over de functies en voordelen. Dit zal u helpen beslissen over het type van dome-camera die perfect past in uw huis of bedrijf beveiligingsbehoeften.

Wat is een dome-camera?

Zoals de naam al doet vermoeden, worden dome beveiligingscamera’s gebouwd op een manier om beschikbaar te zijn in een koepel. Deze camera is de nummer een keuze voor zakelijke locaties, zoals hotels, winkels, restaurants en magazijnen. Het is de meest populaire beveiliging en bewakingscamera in de wereld

Waarom een koepelcamera gebruiken?

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een is dat het heel moeilijk is om te maken uit welke richting het is gericht op. Het ontwerp van deze camera is zodanig dat de informatie niet gemakkelijk kan worden weggegeven.

Functies:

Ze zijn uitgerust met functies die gemoedsrust bieden aan de gebruiker. De camera biedt ook een gevoel van veiligheid aan de gebruiker. Hier zijn de kenmerken die het speciaal maken:

Vandalismebestendig: Koepels zijn verkrijgbaar met een vandaalbestendige beschermende behuizing. Hierdoor zijn ze bestand tegen pogingen om hun werking uit te schakelen. De camera zal niet stoppen met functioneren wanneer inbrekers of dieven hem proberen te beschadigen. Hij is ook bestand tegen zware klimaatomstandigheden.

Dag/nacht-bewaking: Deze functie is beschikbaar in de meeste van hen. Hiermee kan de gebruiker zelfs bij weinig licht genieten van uitstekende beeldopnamen. Dit maakt de camera een ideale keuze om 24×7 op een eigendom te letten. Hij schakelt automatisch over naar de zwart/wit-modus voor opnamen van betere kwaliteit.

Pan, tilt zoom: Dit is bekend als de uitstekende eigenschap van een dome camera. Het kan betrekking hebben op objecten in beweging. Het kan opnemen vanuit alle hoeken.

Zijn domecamera’s geschikt voor u?

Het kiezen van de juiste koepel is de sleutel tot 100 procent veiligheid te garanderen aan uw huis of bedrijf. Houd altijd in gedachten het type bedrijf dat u runt en uw specifieke veiligheidseisen alvorens te beslissen over een bepaalde dome camera.

Als u in de detailhandel, zal basic dome-camera ideaal voor je. Er zijn aan de muur of het plafond gemonteerde camera’s die beschikken over een PTZ (Pan, tilt en zoom). Kleine of smalle winkels zullen het goed doen met stationaire dome camera. Ga voor een gepantserde koepel als u de camera vandalismebestendig wilt houden.

https://www.securitythuis.nl/