CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een mooie vergaderzaal huren in de provincie Zeeland

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderruimte waar je in alle rust kunt vergaderen en sparren met collega’s? Dan heeft Ondernemerscentrum Zeeland in Goes de perfecte vergaderzaal voor jou. Ze verhuren zowel kleine als grote vergaderruimten en werkplekken. Je kunt er niet alleen vergaderen, maar ook presentaties, workshops en trainingen geven. Wil je de ruimten eerst bekijken voordat je ze huurt? Kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding bij dit multifunctionele ondernemerscentrum.

Profiteer van alle voordelen

Je wilt natuurlijk een vergaderzaal huren die geschikt is voor jouw onderneming en Ondernemerscentrum Zeeland heeft ongetwijfeld een geschikte ruimte voor jou. Of je nu een spreekkamer nodig hebt voor bijvoorbeeld vier personen, of een workshop wilt geven aan 78 mensen; alles is mogelijk. Huur je regelmatig een vergaderzaal of werkplek? Dan ontvang je ook nog eens korting. Je zult niets tekort komen, want gratis koffie, thee en wifi is inbegrepen bij de huurprijs en je kunt zelfs een lunch of lunchbuffet bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Vergaderzaal Westerschelde is een van de ruimten die je kunt huren bij Ondernemerscentrum Zeeland. In de zaal bevinden zich 20 vergaderplaatsen met 8 vergadertafels. De tafels zijn standaard opgesteld in een U-vorm, maar zij passen de opstelling desgewenst voor je aan. Wil je met een groter gezelschap vergaderen? Dan kunnen zij bijvoorbeeld vergaderzaal Westerschelde en Oosterschelde samenvoegen tot één plenaire ruimte, zodat je er met wel 44 mensen ongestoord vergadert.

Reserveer een werkplek of vergaderzaal

Een flexwerkplek, kantoorruimte of vergaderzaal huren was nog nooit zo makkelijk dankzij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes. Op hun website zie je in één oogopslag welke ruimten nog beschikbaar zijn en je kunt deze tot één dag van tevoren huren. De zalen en werkruimten zijn beschikbaar van 8.00 tot 17.00 uur, maar als je vroeger of later wilt vergaderen, is overleg altijd mogelijk. Boek snel jouw ideale vergaderzaal op hun website.

https://ondernemerscentrumzeeland.nl/