CI productions
Image default
Aanbiedingen

De verschillende opties van de PET-fles voor uw winkel

U zult zeker vinden wat u zoekt wanneer u op zoek bent naar een Media-fles of PET-fles van hoge kwaliteit. Bij PET Power vindt u precies waarnaar u op zoek ben. De ideale pot- of flesverpakking is zo gevonden. Het bedrijf stelt u in staat uw eigen ontwerp PET-fles zelf samen te stellen aan de hand van een zo goed als onbeperkt aantal opties. U zult gegarandeerd iets tegenkomen dat bij uw individuele behoeften en wensen aansluit. U kunt voor een standaardmodel Media-fles kiezen, maar dat is zeker geen verplichting. U kunt de fles van uw wens om uw etalage mee aan te kleden ook zelf samenstellen. Hiervoor heeft u een zogenaamde configurator tot uw beschikking.

Combineer maar raak

Wist u dat u bij PET Power uit 700 basistypen fles kunt kiezen, in rijke combinatie met 300 verschillende soorten sluiting? De mogelijkheden zijn daarmee legio. U kunt het model thuis of op het werk samenstellen. Plaats het eenvoudig in uw digitale winkelmandje. U zet de configurator in om uit ruim 1000 verschillende PET-fles onderdelen te kiezen. Bij het bedrijf vindt u tal van specialisten werkzaam die alles over ISMB-machines weten. Trends op het gebied van de productie van de PET-fles en Media-fles worden nauwlettend gevolgd. Bij het bedrijf vindt u tal van opties, waar de professionals u over te woord staan.

Volg de trends en innoveer

Omdat de markt van de PET-fles niet stilstaat, is het van groot belang om altijd te innoveren. De experts die dit bedrijf draaiende houden, weten dat als geen ander. Zij blijven zichzelf uitdagen, slaan internationale trends gade en zetten hun kennis in om nieuwere, verbeterde modellen Media-fles te produceren. Hierbij worden alle veiligheidseisen in acht genomen. De flessen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en volledig veilig in gebruik. Het bedrijf is een onderdeel van RPC, dat internationaal actief en befaamd is. vandaar dat het blikveld enorm is.