CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kopieerbeveiliging met de Dinkey Dongle

Het toepassen van kopieerbeveiliging komt in vele vormen, zoals in de vorm van een usb-dongle. De Dinkey Dongle van Anubis IT Security is hier een goed voorbeeld van. Hiermee biedt u licentiebeheer en zorgt u ervoor dat software en/of pdf-bestanden niet zomaar gestolen worden. De dongle wordt als het ware als een sleutel gebruikt. U stelt hierop in door wie en onder welke voorwaarden de software gebruikt mag worden. De dongle is ontzettend veilig, driverless en zeer betaalbaar. In het systeem zijn krachtige technieken toegepast voor communicatiebeveiliging tussen uw code en de code van Anubis IT Security. Koopt u de Dinkey Dongle? Dan ontvangt u vijf jaar garantie en gratis levenslange updates en ondersteuning vanuit dit professionele bedrijf.

Is dvd-protect meer iets voor u?

Zoals eerder gezegd, is kopieerbeveiliging in vele vormen toepasbaar. De Dinkey Dongle, bijvoorbeeld, maar het is misschien iets meer passend bij uw bedrijf om te kiezen voor dvd-protect. Hiermee beveiligt u programmatuur en databestanden door deze te koppelen aan een dvd. De originele dvd moet hiervoor altijd aanwezig zijn, anders kunnen de bestanden niet in gebruik worden genomen. Een kopie zal dus niet werken. Met dvd-protect kunt u de volgende punten beveiligen:

  • EXE-bestanden
  • Pdf-bestanden en SWF voor gebruik met Acrobat-programma’s
  • HTM(L) en jpg-, gif-, PNG- en DjVu-afbeeldingen
  • AVI-, MPG-, WMV-, DCM-, DIC-, IMA-, NEMA- en ASF-video’s
  • MP3-, WMA-, WAV- en OGC-audio
  • Windows Mediaspeler, WinAmp, DiVX-speler

Contact opnemen doet u zo

Heeft u vragen over de geschikte kopieerbeveiliging voor uw bedrijf, of wilt u meer weten over de werkwijze van Anubis IT Security? Bekijk dan de overzichtelijke website waar u meer informatie en alle contactgegevens vindt. Het professionele en enthousiaste team staat u graag te woord en voorziet u tevens van gedegen advies. Dit betreft onder andere uw doelgroep, situatie en uw budget. Bent u benieuwd wat de meest geschikte kopieerbeveiliging is voor u?