CI productions
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf verhelpt optrekkend vocht in uw woning en isoleert spouwmuren

Als u binnenhuis last heeft van optrekkend vocht, schakelt u het best BODIMA uit Breda in. Dit gespecialiseerde bedrijf biedt diverse diensten aan voor woningen en monumenten. Denk hierbij aan spouwmuurisolatie bij u op locatie in Brabant of gevelrenovatie van een monument waar u de zorg voor draagt. Het optrekkende vocht wordt bestreden door de bepleistering van de aangetaste zone te verwijderen. Vervolgens plaatsen de experts een ondoordringbaar scherm, zodat optrekkend vocht geen kans meer maakt bij uw muren. De muren van uw huis zullen er geheel als nieuw uitzien. Zo leeft u gezonder, omdat er van schimmelvorming voor dit vocht geen kans meer heeft.

Laat uw huis van spouwmuurisolatie voorzien

Wilt u graag spouwmuurisolatie in uw woning in Brabant? Dan regelt BODIMA uit Breda dit voor u binnen één dag. Zo profiteert u al snel van geïsoleerde spouwmuren en voelt uw huis een stuk behaaglijker dan zonder deze isolatie. Alleen daarom al is deze investering de kosten zeker waard. Bovendien bespaart u ook flink in de gaskosten, doordat u ruim negen tot elf m³ per m² gevel bespaart. Dankzij de innovatieve technieken van BODIMA worden er enkel kleine gaten geboord, waarna het isolatiemateriaal kan worden aangebracht. Zo zijn uw muren snel geïsoleerd en wordt uw gevel zeker niet beschadigd.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met de experts van dit bedrijf in Brabant als u last heeft van optrekkend vocht of geïnteresseerd bent in spouwmuurisolatie. Via de contactgegevens die u op de website vindt, kunt u de medewerkers benaderen en vragen om een offerte op maat. De deskundige werknemers van BODIMA denken ook graag met u mee en adviseren u eventueel over de benodigde werkzaamheden die nodig zijn binnen uw woning. Plan vervolgens een afspraak in met dit gespecialiseerde bedrijf en geniet binnenkort van een huis dat een stuk leefbaarder is.