CI productions
Image default
Dienstverlening

Glazen lichtkoepel

Een lichtkoepel kopen en laten installeren hoeft niet duur te zijn en in de meeste gevallen is het heel betaalbaar. Zolang er geen asbest in het plafond zit kun je heel voordelig een lichtkoepel laten installeren.

Asbest

Het installeren van een lichtkoepel kan duur uitpakken als er asbest in het plafond zit. Asbest is een gevaarlijke stof en het werd vroeger gebruik als isolatie bij woningen. De kans is groot dat als je in een oude huis woont dat er asbest in de muren en plafond zitten. Bij het installeren van een lichtkoepel moet er natuurlijk een deel van het plafond verwijderd worden om het te kunnen installeren. De lichtkoepel vervangt immers een deel van het plafond en dak. Als er asbest in het plafond zit moet dit eerst veilig worden verwijderd door experts.

Offerte lichtkoepel

Je kunt altijd een gratis offerte aanvragen voor het laten installeren van een lichtkoepel. Voor de offerte zal het bedrijf ook kijken of er asbest in de plafond zit want de kosten hiervan moeten ze meenemen in de prijs voor de offerte. Met de offerte in hand weet je dus hoeveel het gaat kosten om een lichtkoepel te laten installeren.

lichtkoepels.info/

luminusdak.nl/

vlakkelichtkoepel.nl/