CI productions
Image default
Fotografie

Dit is dé trouwfotograaf uit Middelburg

Voor veel mensen is hun bruiloft de meest magische dag van hun leven. Het plannen van een bruiloft kan tot flink wat stress leiden, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. Waarom zou je je zo gestrest voelen bij iets wat juist ontzettend mooi is? Zeeuws Lief, dé trouwfotograaf uit Middelburg, kan alvast een groot gedeelte van de stress voor je wegnemen en eraan bijdragen dat je lekker in je vel zit. Je trouwdag is een dag waarop je uitsluitend dient te genieten. Dat geldt ook voor je partner en de gasten. Laat het fotografeerwerk over aan deze bruiloftsfotograaf. De genoemde trouwfotograaf uit Middelburg weet precies hoe ze jullie bruiloft prachtig in beeld kan brengen, zonder hierbij in de weg te lopen.

Een documentaire-achtige stijl van fotograferen

Het doel van Zeeuws Lief, de trouwfotograaf uit Middelburg, is de emotie van het moment in beeld vangen. Dat betekent dat er niets geforceerd wordt en dat er zo min mogelijk aandacht op de camera wordt gevestigd. De emotie van het moment komt voort uit spontaniteit, uit puur vergeten en vergeten dat er überhaupt een camera aanwezig is. Dat vereist een anonieme, maar toch ook een verrassend persoonlijke aanpak van de fotograaf. De trouwfotograaf uit Middelburg zal een praatje met de gasten maken en hen zoveel mogelijk “in hun element” willen vastleggen, precies zoals ze zijn. Uit ervaring is gebleken dat dit vaak de leukste foto’s zijn, ook om over een aantal jaren herinneringen aan op te halen. Het is juist de spontaniteit die ons prikkelt en ons later doet glimlachen.

Kies voor deze fotografe uit Zeeland

Je vindt verschillende pakketten met mogelijkheden tot extra’s bij de besproken trouwfotograaf uit Middelburg. Het is mogelijk een pakket uit te breiden met een luxe album. Ook kun je meer fotografie-uren boeken. In sommige gevallen wordt een tweede fotograaf ingezet. Kies je eigen omslag, bepaal hoeveel pagina’s en welk papier je album moet hebben. Neem contact op met Zeeuws Lief en ga voor de prachtigste documentaire-achtige foto’s op je bruiloft.