CI productions
Image default
Fotografie

Een foto in glas laseren als dierbare herinnering

In het leven zijn er heel wat momenten die de moeite waard zijn om te onthouden. De geboorte, het volwassen worden, het huwelijk, het ouderschap en ga zo maar door. Bij het leven hoort jammer genoeg ook de dood. Wanneer een dierbare komt te overlijden dan is het niet meer dan normaal dat u de nood voelt de herinnering aan die persoon levende te houden. Een dierbare herinnering vereeuwigen is dan een goede manier om dat te doen. Dat kunt u doen door bijvoorbeeld een foto in glas te laten laseren.

Wat is het?

De techniek staat niet stil en wat enkele tientallen jaren geleden nog ondenkbaar was is vandaag de dag realiteit. Tegenwoordig is het perfect mogelijk om fotorealistische beelden in glas te laten laseren. Dat kan als een 2D-model of als een 3D-model. Het is een unieke en sfeervolle manier om bepaalde beelden net dat tikje extra te geven. Bovendien is het ook gewoon ontzettend origineel om een dergelijke herinnering bij jou in huis te hebben. Een dergelijk beeld kan een respectvol en knap aandenken zijn aan een overledene of aan bijvoorbeeld een overleden huisdier. Zo blijft die dierbare herinnering toch altijd een beetje in leven.

3D voor dat beetje extra

Een foto in glas laten laseren is in feite een foto in kristal glas laten laseren. Als je kiest voor een 3D-model dan wordt het glas en de foto op die manier bewerkt dat er een vanaf de zijkant een soort silhouet ontstaat. Dit silhouet geeft de afbeelding in zijn geheel meer diepgang. Het is een betere weergave van hoe de persoon of het huisdier eruit zag toen hij of zij nog in leven was. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk om een foto te kiezen die vanuit het vooraanzicht genomen is. Naast 3D kunt u ook kiezen voor een traditionele 2D afbeelding in kristalglas gezet. Hierbij is het vooraanzicht uiteraard het enige relevante.

Een speciaal plekje van maken

Bent u geïnteresseerd in een dergelijke vereeuwiging van een dierbare herinnering? Dan kunt u het nog specialer maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een kristal met een waxinehouder. Ook zijn er opties om naast een waxinehouder een kristallen urn te voorzien. Op die manier maakt u van het geheel al automatisch een eigen speciaal plekje. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk ook kunt kiezen voor een foto laseren zonder dat er een dierbare herinnering aan vast moet hangen. Heb je gewoon een leuke foto die je wilt vereeuwigen op een unieke manier? Of wil je jouw trouwfoto’s nog net was specialer maken? Het kan allemaal dankzij deze handige techniek.

https://www.all-incrystal.nl/