CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw terrein tijdelijk beveiligen

Bouwterreinen hebben vaak behoefte aan tijdelijke beveiliging rond hun terrein, zodat indringers geen materialen mee kunnen nemen of de boel kunnen vernielen. Dan is het een uitstekend idee om Ecotax Terreinbeveiliging in te schakelen. U kiest hier uit diverse mogelijkheden om uw terrein tijdelijk te beveiligen, zoals:

  • Tijdelijke schrikdraadbeveiliging: schrikdraad wordt eenvoudig op hekwerk, dakranden, muren en/of poorten geplaatst. Dit beveiligingssysteem is doeltreffend en schrikt indringers af.
  • Tijdelijke gronddetectie: u vergroot de pakkans op indringers met gronddetectie. Het systeem is namelijk niet zichtbaar. De seismische gronddetectie geeft een alarm aan in de meldkamer waarna de indringer door de politie kan worden opgepakt.
  • Tijdelijke camerabeveiliging: 24/7 wordt uw terrein in de gaten gehouden. U ziet direct wat er aan de hand is en de beelden zijn tevens door te zetten naar de meldkamer van de politie.
  • Bouwhekbeveiliging: speciaal ontwikkelde steunen maken het mogelijk om uw terrein van tijdelijke bouwhekken te voorzien. De huurkosten zijn laag, omdat de materialen voor 90% worden hergebruikt bij een volgend project.

Reeds gerealiseerde projecten

Wilt u uw terrein niet tijdelijk, maar permanent beveiligen? Natuurlijk is dit ook geen enkel probleem voor Ecotax Terreinbeveiliging. Zij doen dit voor bedrijven, maar ook belangrijke instanties, zoals ambassades, luchthavens en datacentra die high risk beveiligd moeten worden. Het aanbod in terreinbeveiliging is groot en de professionals voorzien u van gedegen advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt in systemen om uw terrein perfect te beveiligen.

Bekijk de website

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen het beveiligen van uw terrein? Of wenst u meer informatie te krijgen over de werkwijze van Ecotax Terreinbeveiliging? Bekijk dan direct de website of neem contact met het bedrijf op. Het enthousiaste team helpt u snel en vakkundig verder, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over potentiële toekomstige indringers die uw waardevolle bezittingen willen meenemen.

https://www.ecotax.nl/

Gerelateerde artikelen

Belangen behartigen in de VvE door ervaren specialisten

Ontdek het assembleren van producten en de andere diensten van deze partij uit Den Bosch

Wat kan een burn-out coach voor uw bedrijf betekenen?