CI productions
Image default
Bedrijven

De nieuwste modellen van Ford bij dit autobedrijf in Vinkeveen

Ben je op zoek naar een autobedrijf dat gevestigd is in Vinkeveen? Dan heb je met Autobedrijf Stoof goud in handen. Deze auto-expert heeft liefst 80 jaar ervaring in huis en draait al die tijd op het hoogste niveau mee. Sinds 33 jaar is daar een trouw partnerschap met Ford aan toegevoegd. Dit houdt in dat het bedrijf door Ford is erkend. Zoek je naar de beste service voor uw Ford of ben je juist naar een nieuwe (of tweedehandse) Ford op zoek? Dan vind je deze bij deze autospecialist uit Vinkeveen.

 

Voor de beste service moet je bij deze vakmensen zijn

Het bedrijf werkt heel kleinschalig, maar beschikt over grote kwaliteiten. Dat merk je onder meer aan de kwalitatieve service en de hoge mate van klantvriendelijkheid. Snelle hulp en goede service vind je hier. Je kan bij deze deskundige terecht voor een nieuwe auto, een occasion en na een auto-ongeluk voor het schadeherstel. Je kan hier trouwens ook tanken, dit doe je bij het AVIA tankstation dat volledig bediend is. Ook hier word je vriendelijk geholpen.

Het belang van klantcontact

Autobedrijf Stoof erkent het grote belang van goed klantencontact. Een persoonlijke aanpak werkt in de praktijk het beste. Om die reden zal je bij het autobedrijf in Vinkeveen niet anders krijgen. Je zal niet tot nummer worden gereduceerd, maar wordt van mens tot mens aangesproken. Inmiddels is deze vakmensen uit Vinkeveen al 80 jaar in de running. Daar komt bij dat het partnerschap met Ford 33 jaar oud is. Hier komt u alles op het gebied van Ford tegen, of het nu de unieke Ford service, een Ford occasion of Ford gediplomeerd onderhoud is.

 

 

 

Kies het model van Ford dat het beste bij jou past

Je vindt bij dit autobedrijf uit Vinkeveen, zoals reeds aangegeven, verscheidene occasions van Ford. Je komt occasions in verschillende prijscategorieën tegen: van 1000 euro tot rond de 30.000 euro. Met andere woorden: er is voor iedere groot liefhebber van Ford wel iets te vinden. Heb je een model waarop jouw oog is gevallen? Het vriendelijk personeel staat je graag te woord. Maak snel een afspraak via de contactgegevens op de website!