CI productions
Image default
Aanbiedingen

Drankspellen voor volwassenen op wintersport!

Spelletjes voor deze winter!

Je merkt het vast al, de dagen worden donkerder en kouder want de winter is weer op komst. Het regent buiten, het sneeuwt of het hagelt zelfs dit betekend dat de winter echt in aantocht is. Maar wat te doen tijdens de koude winterdagen? Wij geven je een paar leuke drankspel tips voor volwassenen waardoor jij het huis niet uithoeft voor de gezelligheid!

Drankspelletjes voor volwassenen

Dit artikel is bedoeld om (jong) volwassenen leuke drankspel tips te geven tijdens de winter. Want wanneer het nat en koud is buiten heb jij geen zin om op pad te gaan toch? Logisch! Daarom zijn er hele leuke drankspelletjes voor twee personen of meer die jij thuis kan spelen. Zet dus de openhaard aan, pak een drankje en  ga er is even een avondje lekker voor zitten. Want of jij nou een bier drinker bent of een wijn liefhebber een drankspel kan gespeeld worden met elke soort drank. Een paar toffe tips voor een avondje drankspelletjes spelen is bijvoorbeeld het stuiterspel, hierbij speelt je in teams 4 op een rij. Echter, dit spel wordt gespeeld met beerpong balletjes waarbij je 4 op een rij moet gooien, de verliezer moet een shot nemen. Daarnaast is er ook een drankspel met kaarten beschikbaar of wellicht een drankspel met bordspel!

Drankspel voor op wintersport?

Mocht het nou zo zijn dat jij op wintersport gaat is het ook verstandig om je goed voor te bereiden. Wij Nederlanders zijn namelijk wel dol op de apres ski in Oostenrijk, maar mocht het door corona dit jaar niet mogelijk zijn om lekker te gaan apres skiën dan bouw jij toch in je eigen appartement een feestje! Een drankspel is hoe dan ook het perfecte middel om een gezellige avond te hebben met een groepje volwassenen waarbij genoeg gedronken wordt. Tijdens wintersport zoek jij natuurlijk drankspelletjes die gemakkelijk mee te nemen zijn in de koffer. Een klein en handzaam spel om mee te nemen is bijvoorbeeld een drankspel met kaarten, denk aan Mexen, Koning At en bounce connect!