CI productions
Image default
Dienstverlening

Poedercoaten zorgt voor een snel en sterk resultaat

Poedercoaten is een snelle manier om een materiaal te voorzien van een mooie afwerking. Poedercoating is beschikbaar in veel verschillende kleuren en kan worden toegepast op diverse materialen, zoals rvs, metaal en staal. Wanneer u kiest voor het laten poedercoaten van een materiaal, dan bent u zeker van een snel en sterk resultaat dat niet gevoelig is voor schade. Het resultaat blijft lang mooi, zonder aan kwaliteit te verliezen. Dit geldt zeker wanneer u het poedercoaten overlaat aan een professional, zoals Hessels Poedercoating in Breda.

Poedercoaten: het aanbrengen van de coating

Poedercoaten is een perfecte keuze als u zeker wilt zijn van een snel en sterk resultaat. Poedercoating wordt aangebracht met behulp van een elektromagnetische lading. Dit betekent dat de coater niet hoeft te wachten tot de laag droog is voordat er een nieuwe laag aan kan worden gebracht. Wanneer er met vloeibare verf wordt gewerkt, is het wel altijd noodzakelijk om te wachten tot een laag droog is. Omdat dit bij poedercoaten niet nodig is, kan er snel worden gewerkt. Het kan allemaal in één keer met heel weinig afval. Daarnaast wordt er altijd gezorgd voor een strak en egaal eindresultaat, zonder druppels, wat met vloeibare verf vaak bijzonder lastig is.

Kies voor een beschermende laag die corrosie voorkomt

Veel materialen kunnen last krijgen van corrosie. Dit geldt zeker wanneer deze materialen zich buiten bevinden of met regelmaat met vocht in aanraking komen. Het is daarom verstandig om deze materialen een laag bescherming te bieden die corrosie tegengaat. U kunt dan uitstekend kiezen voor het laten poedercoaten van het betreffende materiaal. Hiervoor kunt u bij een ervaren bedrijf terecht, zoals bij Hessels Poedercoating in Breda. Vanzelfsprekend kunt u vrijblijvend contact opnemen met deze ervaren partij voor meer informatie, advies of een offerte op maat. Bekijk ook zeker eens hun website voor meer informatie over de mogelijkheden.

https://hesselscoating.nl/