CI productions
Image default
Aanbiedingen

Drink je te weinig? Met een waterfles drink je altijd voldoende!

Drink je te weinig? Met een waterfles drink je altijd voldoende!

Uit onderzoek is gebleken dat veel Nederlanders te weinig water drinken. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 1,5 tot 2 liter vocht halen velen van ons bij lange na niet. Heb je vaak last van lichamelijke klachten zoals moeheid, duizeligheid, hoofdpijn of een droge mond? Dan is de kans groot dat je te weinig drinkt. Wanneer je gedurende een lange tijd onvoldoende vocht binnenkrijgt, kun je zelfs uitdrogen. Hoewel we allemaal weten dat we voldoende moeten drinken (en dan hebben we het niet over alcohol), wil het er nog wel eens bij inschieten. Bijvoorbeeld wanneer we een volgeplande agenda hebben. Betrap jij jezelf er ook op dat je te weinig drinkt? Met een waterfles drink je altijd voldoende! In welke van onderstaande situaties je je ook bevindt.

 

Tijdens het hardlopen of in de sportschool

Sporten is ontzettend gezond. Je wordt er fysiek sterker door en ook mentaal kan het een positief effect hebben. Sporten kan echter ook ongezond worden. Bijvoorbeeld wanneer je jouw lichaam helemaal tot het uiterste pusht en de signalen die het afgeeft, negeert. Zweten doen we bijvoorbeeld om onze lichaamstemperatuur te reguleren zodat we niet oververhit raken. Een goed teken dus. Zweten betekent echter ook dat je meer vocht verliest dan normaal. Het is belangrijk om dit regelmatig aan te vullen. Een waterfles kan dan een goede uitkomst bieden.

 

In de schoolbanken

Op de meeste scholen is het verboden om drinkbekers die niet goed afgesloten kunnen worden het klaslokaal mee in te nemen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en schoolboeken en schriften kunnen onherstelbaar beschadigd raken wanneer er een beker ranja overheen gaat. Wat op veel scholen wél is toegestaan op de hoek van de tafel, is een waterfles. Zo krijgt jouw kind toch voldoende vocht binnen wanneer het in de schoolbanken zit.

 

Achter ons bureau op kantoor

Achter ons bureau op kantoor kan het soms zo hectisch en druk zijn dat we helemaal vergeten te drinken. Een standaard glas met water heb je zo leeg en zul je al snel weer moeten bijvullen, wat er dus vaak bij inschiet. In een waterfles gaat standaard al meer water. En een gepersonaliseerde variant maakt het drinken van water natuurlijk nog leuker. Onze tip: Maak gebruik van bedrukte waterflessen van Loopper. Houd er ééntje voor jezelf en deel de rest uit aan collega’s.

 

https://www.loopper.com/