CI productions
Image default
Mode en Kleding

Handgemaakte lederwaren: een duurzaam cadeau voor uzelf of iemand anders

Leer, ook wel leder genoemd, is een materiaal dat binnen elke cultuur wordt gebruikt en van alle tijden is. Leren producten zullen nooit uit de mode raken en worden vooral aangeschaft door diegenen die waarde hechten aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Vooral handgemaakte lederwaren zijn met de grootste mate van zorg en aandacht vervaardigd. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg comfortabel en gaan bovendien lang mee.

Leren producten zonder chemische bewerking

Handgemaakte lederwaren zijn altijd bewerkt. Elke fabrikant probeert de beste kwaliteit leer af te leveren en dit dusdanig te behandelen dat een maximale duurzaamheid wordt bewerkstelligd. Het proces van leerlooien kan op chemische of natuurlijke wijze plaatsvinden. Schaft u handgemaakte lederwaren bij Liam’s Lederwaren aan, dan kunt u erop rekenen dat u altijd voor producten kiest waarop een plantaardig looiproces is toegepast. In tegenstelling tot synthetisch leerlooien worden dus geen chemicaliën gebruikt. Uiteraard is het voordeel ten opzichte van materialen bestaande uit synthetische vezels nóg groter.

Producten die mooi én duurzaam zijn

Liam’s Lederwaren mag zich dé specialist op het gebied van handgemaakte lederwaren noemen. Alle producten worden met de hand gemaakt. Overigens wordt er zo vaak mogelijk gebruikgemaakt van restleer. Dit is leer dan door de mode-industrie wordt weggegooid, maar in uitstekende staat verkeert. De producent van handgemaakte leren producten staat voor mooi én duurzaam. U kunt de producten natuurlijk voor uzelf, maar ook voor anderen aanschaffen. Indien gewenst kunt u deze laten personaliseren.

Een specialist die het gehele proces in eigen handen heeft

Dé maker van handgemaakte lederwaren is al sinds 1984 actief. Het doel van het bedrijf is het voor iedereen bereikbaar maken van handgemaakte lederwaren. De specialist neemt alle werkzaamheden, van patroonsnijden tot verpakken, voor zijn eigen rekening. U kunt de producten, van onderzetters en portemonnees tot muziekaccessoires, direct online bij deze specialist bestellen, maar ook zijn ze bij verschillende winkels in binnen- en buitenland verkrijgbaar.