CI productions
Image default
Mode en Kleding

Kwalitatieve bedrijfskleding voor iedereen werkzaam in de bouw

Sommige beroepen vragen om speciale bedrijfskleding. Dit kan zijn voor de veiligheid, het comfort of de hygiëne. Bij A. van Raak Workwear verkopen ze allerlei specialistische bedrijfskleding voor de bouw, sport en horeca. Dit alles om medewerkers goed te beschermen en comfortabel hun werk te laten uitvoeren. Wilt u voor uw medewerkers in de bouw speciale werkschoenen aanschaffen? Of wilt u ervoor zorgen dat ze goed beschermd en goed zichtbaar te werk gaan? A. van Raak Workwear heeft een grote collectie aan onder anderen high visibility kleding, overalls, werkbroeken en vlam vertragende kleding. Ze bieden u en uw werknemers de beste bedrijfs- en veiligheidskleding voor een scherpe prijs. Lees snel verder om erachter te komen wat er nog meer mogelijk is.

Laat uw bedrijfskleding voor in de bouw bedrukken met uw logo

Wilt u dat uw medewerkers uw bedrijfsnaam en logo uitdragen wanneer ze aan het werk zijn? Wanneer u de juiste bedrijfskleding heeft gevonden voor in de bouw, kunnen ze bij A. van Raak Workwear de kleding voorzien van uw naam en/of logo. Dit kan door het te laten borduren, zeefdrukken of met een transferdruk. Hierbij wordt er altijd eerst een digitale proef gemaakt, voordat uw al uw producten worden voorzien van uw logo en/of naam. Op deze manier wordt uw bedrijfskleding speciaal naar wens gemaakt en maakt u reclame voor uw diensten, terwijl uw medewerkers aan het werk zijn! Bij dit bedrijf zijn ze erg servicegericht en helpen ze u graag bij het uitzoeken van de juiste kleding en de mogelijke afwerking hiervan met uw bedrijfsuitingen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf. U kunt ook altijd een bezoekje brengen aan de winkel in Utrecht. U kunt altijd rekenen op de expertise en behulpvaardigheid van de medewerkers. Ze helpen u graag met het vinden van de juiste werkkleding voor u en uw medewerkers.

https://workwearfactory.nl/