CI productions
Image default
Mode en Kleding

Opticien uit Eindhoven; Optiek Verhoeven heeft het licht gezien

Deze opticien uit Eindhoven heeft het licht gezien. Dat is ook niet zo vreemd, want als de dagen langer worden, de zon steeds hoger aan de hemel staat en we met zijn allen op de terrassen neerstrijken om verkoeling te zoeken, is er één voorwerp dat niet mag ontbreken: de zonnebril. En laat deze brillenwinkel in Eindhoven nou net een vestiging tegenover de gezellige terrassen van de Markt hebben.

Modieus én beschermend tegen UV straling

Dat zonnebrillen modeartikelen zijn wist u natuurlijk allang. Maar wist u ook dat zonnebrillen een beschermende functie hebben? U smeert uiteraard uw huid in tegen schadelijke UV straling, maar ook uw ogen moeten goed beschermd worden. Dat kan door middel van een zonnebril met UV filter. Bij deze Eindhovense brillenwinkel weten ze dat gelukkig en met hun uitstekende service zullen ze u graag helpen bij het uitzoeken van een hippe zonnebril uit hun ruime assortiment. Dan kunt u met zelfvertrouwen en een veilig gevoel weer terug naar het terras.

Veilig in het verkeer

Wat deze brillenwinkel in Eindhoven ook goed weet, is dat er meer redenen zijn waarom een zonnebril bij kan dragen aan bescherming en veiligheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zonnebril bij het autorijden? Specifiek voor deze situatie bieden ze ook brillen met gepolariseerde glazen aan. U heeft dan minder last van de bekende reflecties en schitteringen, die u met een gewone zonnebril vaak wel ziet. En dat rijdt toch een stuk veiliger. De opticien van Eindhoven helpt u de juiste keus te maken.

Meer dan alleen zonnebrillen

Vanzelfsprekend gaat u naar deze opticien in Eindhoven niet alleen voor een zonnebril. Deze brillenwinkel uit Eindhoven kan u helpen met diverse soorten brillen en lenzen, inclusief een goede oogmeting. Professioneel, ervaren en met een uitstekende service. Dus; heeft u het licht al gezien?