CI productions
Image default
Auto’s en Motoren

Jouw kapotte auto verkopen zonder moeite

Heb je veel te verduren met jouw auto en ben je deze situatie zat? Het proberen te redden van een oude auto die zijn beste tijd heeft gehad is niet alleen zonde van het geld, maar zorgt ook voor onnodige frustratie. Zodra een auto erg oud is kun je verwachten dat je om de haverklap weer bij de monteur zal belanden. Toch is er een manier om hier beter mee om te gaan en juist geld te maken in plaats van elke keer maar geld te blijven uitgeven aan een auto die deze investering niet waard is. Je kunt namelijk jouw kapotte auto verkopen. Je kunt zo de auto verkopen aan een garage die hier erg veel interesse in heeft zonder dat jij hier al te veel voor hoeft te doen. Jij hoeft de auto alleen aan te melden en de rest wordt dan voor jou geregeld.

Waarom gebruik maken van zo een dienst?

Door jouw auto aan een garage te verkopen die schadeauto’s en sloopauto’s inkoopt, maakt het makkelijker voor jou om het oude achter je te laten en een nieuwe auto aan te schaffen die wel naar behoren functioneert. Zo’n garage geeft jou zelfs ook een vergoeding voor de auto die je niet meer wilt. Zodra jij je aanmeldt wordt er een calculatie gemaakt van de waarde van jouw auto. Aan jou wordt dan een aanbod gedaan. Ja, je kunt verdienen aan een auto die niet meer zo best is. Als jij akkoord gaat met het bod wordt er een planning gemaakt van wanneer de auto kan worden opgehaald. Je hoeft dus nooit zelf de deur uit om deze zaken in orde te maken. Jouw vergoeding ontvang je dan bij het afstaan van de auto. Ook moet je een vrijwaringsbewijs hebben, zodat je dus niet nog steeds een rekening krijgt van jouw verzekeraar voor het voldoen van jouw premie. Het is wel belangrijk dat je alleen werkt met bedrijven die erkend zijn.

Welke auto’s worden geaccepteerd?

Het verkopen van jouw auto aan zo een garage kost jou helemaal niets. Aan jou wordt geen geld gevraagd voor het ophalen van de auto. Dit maakt alles natuurlijk alleen maar aantrekkelijker. Ook kun je alle auto’s verkopen. Het maakt hierbij niet uit of de auto echt zwaar beschadigd is of alleen een hoge kilometerstand heeft. Een hoge kilometerstand is reden genoeg om de auto aan een garage te verkopen.