CI productions
Image default
Dienstverlening

Karton display inzetten voor product promotie

 

 

 Hoe zorg je voor meer verkoop, zonder dat je assortiment hoeft aan te passen? Je kunt dit doen door promotieartikelen in te zetten en deze over je winkel te verspreiden. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van kartonnen displays waarin je je product kan neerzetten en het anatrekkelijker wordt voor de bezoekers. In deze blog gaan we je meer vertellen over deze kartonnen displays en wat ze voor jou kunnen betekenen.

 

 

Welk soort karton display?

Je hebt veel verschillende soorten kartonnen displays beschikbaar. Meestal zit het verschil ind e hoogte, breedte of vorm van dit display. Deze kartonnen displays zijn makkelijk op te bouwen en gemakkelijk op te bergen. Hierdoor heb je dus weinig ruimte nodig en kun je na het eindigen van de promotie periode je display eenvoudig opruimen. Het opruimen van deze displays gaat ook heel gemakkelijk en milieu vriendelijk en de aanschaf ervan hoeft niet duur te zijn. Dat is dus goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Het bedrukken van display karton

Wil je meer aandacht vragen voor het product dan kan het helpen om je display karton te bedrukken in een bepaalde kleur of stijl die je bezoekers aanspreekt. De mogelijkheden op het gebied van bedrukken zijn eindeloos en het is zelfs mogelijk deze product display aan te kleden met vormen van karton of de product display in een bepaalde vorm te maken

Creatie van display karton

Het is mogelijk dat je zelf je display karton in elkaar kunt zetten. Alles wat je nodig hebt is gekleurd karton, maar wil je dat wel? Je krijgt dan nog niet veel aandacht en in het ergste geval ziet het er ook nog heel lelijk uit. Laat het daarom uitbesteden bij een professional. Zij beschikken over bepaalde machines die in staat zijn zeer mooi ontworpen product displays te maken en die meteen opvallen en gewaardeerd worden door uw klanten. Endless Branding is een van deze bedrijven die zich focust op creatie van promotie materiaal voor bedrijven. Display karton bedrukken? Neem dan contact op met Endless Branding en kijk wat zij voor je kunnen doen.

https://endlessbranding.com/media/wysiwyg/karton_display_1.JPG