CI productions
Image default
Mode en Kleding

Maak met accessoires van Marc Cain uw outfit af

Met uw kleding maakt u een belangrijk statement, maar met accessoires zoals die van Marc Cain of Joseph Ribkoff zet u de puntjes op de i. ‘Het zit hem in de details’, wordt maar al te vaak gezegd. Een uitspraak die ook zeker opgaat voor mode. De juiste items helpen u om uw kleding ‘op te peppen’ of om kledingstukken met elkaar te kunnen combineren. Niet voor niets vind u bij Penninkhof een groot aantal accessoires van verschillende labels.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Wanneer u experimenteert met accessoires van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere ontwerpers zult u ook vaak zien dat kleuren en patronen verrassende uitwerkingen kunnen hebben. Waar het voorheen de ongeschreven regel was om een behoudende aanpak te hanteren, wordt dit idee steeds meer losgelaten. De creativiteit die daardoor mag worden gebruikt, leidt tot verrassende resultaten. Laat u zich ook door de designers inspireren en het creatieve in u naar boven halen. Zo ontdekt u stukje bij beetje uw authentieke, eigen stijl.

Accessoires bestaan er voor elke gelegenheid

Vooral de wat praktischer ingestelde dames gaan soms voorbij aan het feit dat een accessoire ontzettend veel voor ze kan doen. Niet alleen op bijzondere gelegenheden, maar ook op doordeweekse dagen thuis en op kantoor. Marc Cain, Joseph Ribkoff en de andere designers waarvan Penninkhof een breed assortiment voert, snappen het belang van details in elke situatie. Of u zich nu graag elegant, sjiek of sportief kleedt, u vindt online zeker een accessoire die geheel bij u past. De exclusiviteit van de items maakt bovendien dat u ze nóg trotser kunt dragen dan gewoonlijk.

De karakteristieke shawls van Marc Cain

Een al jarenlang vast en sterk gewaardeerd onderdeel van de accessoirelijn van Marc Cain zijn de shawls. Deze bestaan er voor verschillende gelegenheden en seizoenen. Bovendien zijn shawls niet alleen mooi, maar kunnen ze ook nog een praktische functie hebben. Bij Penninkhof vindt u een groot aantal shaws van diverse materialen. Sommige effen, sommige felgekleurd en weer andere voorzien van bonte prints. Een shawl van deze of andere ontwerpers zoals bijvoorbeeld Joseph Ribkoff hoeft u niet alleen om uw nek te dragen. U kunt de shawl ook knopen om uw hoofd, pols of tas.