CI productions
Image default
Mode en Kleding

Welke tassen zijn onmisbaar in jouw collectie?

Welke tassen zijn onmisbaar in jouw collectie?

Vrouwen en tassen, ze zijn altijd met elkaar verbonden. En dat is op zich ook wel te begrijpen want vrouwen hebben vaak een hoop mee te nemen onderweg naar het werk, naar vrienden of eigenlijk naar welke gelegenheid dan ook. Dan is het ook wel erg fijn als je een tas hebt die alles mee kan nemen wat jij op een dag of gelegenheid nodig hebt. Maar welke tassen zijn dan een absolute must have in jouw collectie? Dat lees je hier in deze blog!

Een handige schoudertas

Wanneer je naar het werk gaat of je wilt lekker met een vriendin gaan shoppen, je hebt een feestje of een verjaardag, je kunt eigenlijk niet zonder een goede kleine schoudertas. Een schoudertas biedt jou namelijk op een hele handige manier de gelegenheid om makkelijk spullen mee te vervoeren zoals make-up, parfum en bijvoorbeeld maandverband. 

 

Een kleine schoudertas is niet geschikt als je meerdere dagen weg wilt of een nachtje. Dan kun je de schoudertas alleen als handbagage beschouwen, en daar is een schoudertas dan ook voor bedoeld. Schoudertassen kun je in alle prijsklassen kopen, het hangt er een beetje vanaf wat jouw beschikbare budget is en wat voor eisen je aan de tas stelt.

 

De reistas 

Wanneer je van plan bent om een paar dagen weg te gaan dan is een reistas heel erg handig. Een reistas is groter en biedt meer draagcomfort dan een schoudertas waardoor het makkelijker is om meer spullen mee te nemen voor een paar dagen weg. Denk aan kleding, schoenen en overige spullen. 

Ondanks dat de reistas groter van formaat is, anders kun je al die spullen niet meenemen, hoeft de reistas absoluut niet log van design te zijn. Kijk eens op reistas dames en het zal je verbazen hoeveel mooie modellen reistassen er zijn.

De teddy shopper

Uniek in de grote collectie aan tassen is de teddy shopper. Deze tas is zoals de naam het al doet vermoeden geschikt om te gebruiken als een shopper tas. Eigenlijk is een teddy shopper hetzelfde als een mooie schoudertas alleen is deze gemaakt van hele zachte fluffy materialen. Vandaar ook de naam ‘teddy’. Afgeleid van het woord teddybeer. 

 

Een teddy shopper is dus juist ideaal wanneer je van plan bent om een heerlijke lange dag te gaan shoppen met een vriendin. Het draagcomfort van een teddy shopper is enorm en maakt een dagje sjouwen totaal geen straf. Een absolute must have in jouw tassencollectie!