CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werken zonder rugklachten dankzij een arbo bureaustoel

Met een arbo bureaustoel werken u en uw collega’s op een verantwoorde manier. Veel mensen die op kantoor werken, zitten vier of vijf dagen per week de hele dag op een bureuastoel. Een arbo bureaustoel is dan een erg belangrijk kantoormeubel. Deze stoelen zijn namelijk goed verstelbaar, en ze zijn voorzien van een hoge rugleuning, die de gehele rug goede ondersteuning geeft. De ergonomische vorm van de rugleuning helpt hierbij.

Minder zieken binnen uw bedrijf dankzij de arbo bureaustoel

De unieke arbo bureaustoel van Turk & Van Rossum projectinrichters zorgen ervoor dat u en uw collega’s minder last hebben van de rug en van andere gewrichten en lichaamsdelen. De stoelen hebben bijvoorbeeld een goede zithoogte, die voor iedereen instelbaar is. Door de instelbaarheid van de stoel worden rug- en gewrichtsklachten voorkomen. Dit kan zorgen voor een lager ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Er zijn dus verschillende redenen om te kiezen voor een arbo bureaustoel van Turk & Van Rossum projectinrichters. Ontdek overigens ook de andere ergonomische kantoormeubelen van deze specialist.

Ontdek de vele kantoormeubelen van deze expert

Als u uw kantoor opnieuw inricht, of gaat verhuizen naar een geheel nieuw kantoor, dan wilt u deze natuurlijk inrichten met de mooiste nieuwe kantoormeubelen. U krijgt dan het beste advies van de specialisten van Turk & Van Rossum projectinrichters. Dat is prettig, ook omdat er een zeer ruime keuze aan kantoormeubelen is. Men probeert meubelen te vinden die voldoen aan uw smaak en aan de rest van uw interieur. Vervolgens maakt men in geavanceerde software een voorstelling van hoe uw nieuwe kantoor eruit gaat zien. U laat het inrichten van uw kantoor dus van A tot Z over aan Turk & Van Rossum projectinrichters. Dit kan overigens ook als u een ander bedrijf wilt laten inrichten, waar geen of weinig gebruik wordt gemaakt van kantoorruimtes of kantoormeubilair.

 

https://www.turkvanrossum.nl/