CI productions
Image default
Industrie

Met spankettingen verplaatst u uw zware lasten veilig

Bent u op zoek naar spankettingen om zware goederen veilig van punt A naar punt B te verplaatsen? Dan schaft u deze aan bij BMI Hijsgereedschap, hét bedrijf dat gespecialiseerd is in hef- en hijsgereedschap. Spankettingen zijn onmisbaar in de logistieke- en transportbranche. Hier zet u namelijk materialen mee vast, om ze te beschermen maar ook om uw eigen veiligheid en die van uw collega’s te waarborgen. De zware lasten kunnen namelijk geen kant meer op met de kwalitatief hoogwaardige spankettingen die u bij dit bedrijf koopt.

Laat uw hijsgereedschap keuren voor optimale veiligheid en kwaliteit

Heeft u bepaalde hijsgereedschappen liggen en wilt u deze laten keuren? Met een keuring maakt u aantoonbaar dat uw werknemers met veilige middelen werken en dat alle gereedschappen aan de huidige wettelijke keuringseisen voldoen. BMI Hijsgereedschap maakt dit in orde voor u! Zichtbare gebreken worden geïnspecteerd, het gereedschap wordt nagemeten en, indien nodig, beproefd. Daarnaast krijgt uw gereedschap een jaarkleur met een sticker voor een volgende keuring en wordt er via het klantportal een sluitende, aantoonbare administratie met keuringsrapport geplaatst. Uw account krijgt u te zijner tijd. Het volgende kunt u bij dit bedrijf laten keuren:

  • Hijs- en hefgereedschap
  • Elektrische arbeidsmiddelen NEN-3140
  • Valbeveiliging
  • Draagbaar klimmaterieel NEN-2484

Ontvang uitstekende service door deze professionals

BMI Hijsgereedschap is in 2001 opgericht en in die tijd werd er alleen hijsgereedschap voor bouwkranen verhuurd. De eigenaar, voorheen een kraanmachinist en industrieel verhuizer, wist precies wat er allemaal bij hijsen en heffen kwam kijken. In al die jaren heeft hij nog veel meer ervaring en kennis opgebouwd, waardoor dit bedrijf dé partner is voor al uw hef- en hijsgereedschappen en eventuele vragen waar u mee zit. Mocht er dus iets onduidelijk zijn, of mocht u op zoek zijn naar een oplossing, neemt u dan gerust contact op met dit bedrijf! De eigenaar en andere professionals helpen u graag verder.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten