CI productions
Image default
Industrie

Betonnen megablokken voor scheiding en opslag

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige manier voor scheiding en opslag, zijn betonnen megablokken wellicht het antwoord. Steeds vaker worden ze toegepast voor het scheiden van afvalstromen en het scheiden van bulkgoederen. Opslagboxen en -hallen zijn er in een handomdraai mee vervaardigd. Dit dient onder andere afvaldiensten, die waardevolle materialen die voor recycling kunnen worden gebruikt, op deze manier goed van elkaar scheiden. Ook kunnen de materialen zo weer makkelijker aan diverse partijen worden aangeboden.

Betonblokken van uiteenlopende afmetingen voor tal van constructies

Wilt u een constructie bouwen met betonnen megablokken, dan bent u bij Cementbouw Recycling (CR) in Cruquius aan het juiste adres. Dit bedrijf is een van de vier groepen die onder Cementbouw vallen, welke producent en leverancier van materialen en grondstoffen voor de bouw en infra in de Benelux is. CR biedt betonnen megablokken van verschillende afmetingen. Des te breder te blokken zijn die u aanschaft, des te meer u in de hoogte kunt bouwen. Ook bestaan er speciale blokken die de afwerking van een constructie mogelijk maken.

Flexibel en snel bouwen

Voor veel ondernemers is de snelle manier van het creëren van scheidingswanden en opslagruimtes een belangrijke reden om voor de betonblokken, ook wel legioblokken genoemd, te kiezen. Daarnaast geldt dat de constructies verplaatsbaar blijven en daarmee kunnen beantwoorden aan eventueel veranderende behoeften in de toekomst. Wat voor type constructie u ook wenst te bouwen, bij de recyclingtak van Cementbouw vindt u alle mogelijke benodigdheden.

Een bedrijf met tientallen jaren ervaring binnen de bouw en infra

Cementbouw Recycling in Cruquius behoort tot Cementbouw, een bedrijf met meer dan negentig jaar ervaring binnen de bouw en infra. Binnen de Benelux levert het bedrijf materialen en grondstoffen als cement, vulstoffen, zand en grind. Het behoort tot de grootste producenten van betonmortel in ons land. Sinds ruim twintig jaar houdt de specialist zich ook bezig met recycling, waarbij betonpuin in secundaire grondstoffen en betonnen megablokken wordt omgezet.