CI productions
Image default
Auto’s en Motoren

Steengoede eendaagse motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Woon jij in Eindhoven en ben je op zoek naar een motor theoriecursus met de duur van 1 dag waar al meerdere cursisten succesvol aan mee hebben gedaan? Dat is de cursus motortheorie Eindhoven van Gelijk Geslaagd. 1 dag leren, direct daarna CBR examen. En 100% kans om in 1 keer te slagen. Wie wil dit nou niet?

Starttijd 07.00, ’s middags CBR examen

De theoriecursussen die wij geven gaan om 07.00 van start. Voor een keertje vroeg opstaan dus, maar het is voor het goede doel. Waarom we zo vroeg beginnen? We redden het prima om jou alle theorie binnen 1 dag aan te leren, maar we willen natuurlijk wel zeker weten dat we hier voldoende tijd voor hebben zodat jouw kans om te slagen die middag lekker groot is.

Bij Gelijk Geslaagd maken we geen gebruik van theorieboeken. Hoe we je dan de theorie aangeleerd krijgen? Door middel van een unieke theorieles die klassikaal gegeven wordt. De docent legt alle theorie uit, met behulp van ondersteuning waaronder praktijkvoorbeelden en duidelijke voorbeelden van diverse situaties. Tijdens de theorieles leer je handige trucjes en ezelsbruggetjes van de docent, waardoor het onthouden van de lesstof makkelijker wordt. Ook geeft de docent handige tips om de lesstof eigen te maken.

Oefenen met examens is een belangrijk onderdeel binnen onze cursus. Want door veel te oefenen leer je de lesstof het beste aan en leer je de valkuilen kennen. Alle belangrijke onderdelen voor het examen komen aan bod. Dit zijn gevaarherkenning, kennis en inzicht.   

Het cursusmateriaal, een overheerlijke lunch, de inschrijving bij het CBR en vervoer naar en van het CBR zitten allemaal bij de Gelijk Geslaagd theoriecursus inbegrepen.

Scooter rijden? Ook dan kan je bij ons terecht

Ben je nog te jong om op een motor te mogen rijden? Wil je daarom starten met een scooter om al een beetje meer vrijheid te kunnen ervaren? Ook om scooter te mogen rijden moet je een theorie examen afleggen. En ook voor de scootertheorie bieden wij theoriecursussen aan, waaronder de scooter theorie Rijswijk.

https://www.gelijkgeslaagd.com/