CI productions
Image default
Groothandel

Een authentiek interieur met oude Louvre deuren

Haal de sfeer van het Franse platteland in huis met oude Louvre deuren. Ze geven uw interieur een doorleefd karakter en dragen een rijke geschiedenis met zich mee. Niet zelden zijn deze deuren afkomstig uit grote landhuizen, waar de rijke families in vroeger tijden genoten van uitgebreide diners en goede wijn. Empire B.V. in Best koopt deze oude Louvre deuren in en heeft daardoor steeds een wisselend assortiment. Louvredeuren zijn er in verschillende vormen en stijlen. Zo kunt u losse deuren, paneeldeuren en glasdeuren vinden, maar ook deuren met ijzerwerk of orangeriedeuren. Voor iedere interieurstijl zijn Louvredeuren te vinden die passen in het geheel.

 

Een tweede thuis

Empire B.V. koopt wereldwijd oude bouwmaterialen, doorleefde meubels en decoratie items met een verhaal in, waaronder oude Louvre deuren. Het zijn items die door hun bijzondere uitstraling zonder meer een tweede thuis verdienen. Door oude elementen toe te voegen aan uw woning, creëert u een persoonlijk en karakteristiek interieur. Oude Louvre deuren zijn bijzondere blikvangers, die een warme sfeer creëren. U kunt zowel binnen- als buitendeuren vinden in allerlei stijlen. Andere items die uw interieur een Franse touch geven, zijn spiegels en antieke verlichting. Ook hiervoor kunt u bij deze winkel terecht.

 

Steeds een nieuw assortiment

Door voortdurende inkoop van oude bouwmaterialen, meubels en decoratie items van over de hele wereld, ziet u bij Empire B.V. steeds een wisselende collectie. Foto’s van de vele beschikbare oude Louvre deuren en andere oude bouwmaterialen vindt u op de website. U kunt zelfs al zien welke Louvre deuren binnenkort in Best verwacht worden. Wilt u weten of de Louvre deuren die u zoekt, in de winkel staan? Dan kunt u altijd even bellen. Als u specifieke wensen heeft, kunt u ook vragen of de medewerkers bij de volgende inkoopreis speciaal willen zoeken naar de deuren, die u graag in huis wilt. Empire B.V. denkt graag met u mee om uw interieur compleet te maken.

https://www.empire-bv.nl/