CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Optimaal van WBSO gebruikmaken dankzij advies van een specialist

Als u optimaal gebruik wilt maken van de subsidie omtrent de WBSO, is het verstandig om advies in te winnen van een expert die alle ins en outs van deze regeling kent. Zo’n specialist kan u alles vertellen over de belangrijkste punten bij het indienen van uw aanvraag. Zo weet u precies waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat uw aanvraag de grootst mogelijke kans van slagen heeft. Als u in Hilversum en omstreken zo’n expert op het gebied van WBSO wilt raadplegen voor advies, kiest u het best voor TechForce. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het voorbereiden en indienen van subsidieaanvragen die onder deze regeling vallen. Ook kunnen ze u van dienst zijn met het aanvragen van andersoortige subsidies. U rekent dus op één expert voor alles omtrent de subsidie van uw project en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Meerdere redenen om uw subsidieaanvragen aan deze expert over te laten

U profiteert van meerdere voordelen wanneer u op TechForce uit Hilversum rekent voor WBSO advies. Allereerst bent u zeker van betrouwbaar advies. Daarnaast is het bij deze specialist ook mogelijk om de complete aanvraag uit te besteden. Zo houdt u zelf meer tijd over voor uw project en blijft u toch op de hoogte van de subsidieaanvragen die u heeft uitstaan. Hiervoor maakt het bedrijf namelijk gebruik van een online portaal waarin u al uw aanvragen helder in beeld heeft. Op die manier weet u waar u aan toe bent en welke subsidies u nog kunt verwachten. Een ander groot voordeel is dat deze specialist met u meedenkt over subsidies die voor uw project interessant zijn. U loopt dus geen subsidies mis, maar haalt juist alles uit de beschikbare mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw project

Gaat u subsidie aanvragen omtrent de WBSO en kunt u wel wat advies van een expert gebruiken? Of wilt u uw subsidieaanvragen liever compleet uitbesteden aan een specialist, zodat u meer tijd over heeft voor uw corebusiness? Neem dan contact op met de experts van TechForce. Zij zijn u graag van dienst met een uitgebreide dienstverlening.