CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bindende kracht van het API platform

Het is heel goed mogelijk dat digitale applicaties onderling botsen. Elke applicatie heeft zijn eigen interne functies en ontwerpers van applicaties focussen in eerste instantie vooral op de interne functie van de app. Dat een app goed samenwerkt met andere apps is vaak van secundair belang. Hierdoor kan wrijving ontstaan. Data binnen het netwerk van uw bedrijf wordt verspreid opgeslagen, waardoor het soms moeilijk is op te vragen of terug te vinden. U heeft een API platform, een integratieplatform nodig. U kunt deze het beste aanschaffen bij Datacon. Dit bedrijf – gevestigd in Tilburg – is een expert op het gebied van datatechnologie, API-technologie en data-management. De mensen hier zorgen ervoor dat alle functies in uw digitale omgeving onderling vlekkeloos samenwerken en de processen op rolletjes lopen.

Het digitale visitekaartje van uw bedrijf

Ieder bedrijf heeft baat bij een soepele online omgeving. Hoe meer verschillende applicaties u gebruikt, hoe moeilijker het is om een onderlinge samenwerking te vinden waarin al deze apps tot hun recht komen. Het integratieplatform van de hier genoemde expert schept orde waar er chaos heerst. Het API platform zorgt voor de ontsluiting en vrije koppeling van data. Uw netwerk zal sneller werken, u zal snel vinden wat u nodig heeft en minder last hebben van storingen.

Samenwerking tussen u en klanten

Het API platform helpt u in direct contact met uw klanten te treden. Het klantencontact en klantonderhoud wordt versimpeld. Externe bedrijven en klanten kunt u integreren in uw API platform. Als u gebruik maakt van de voortreffelijke diensten van de hierboven genoemde aanbieder, dan haalt u een weelde van applicatie- en datakennis in huis. De knappen koppen weten precies hoe ze API en een integratieplatform moeten managen en het onderste van de plank halen. Het iPaaS systeem draait op software van namen als Boomi, MuleSoft, Azure en Informatica.