CI productions
Image default
Aanbiedingen

Promotiemateriaal voor lokale sportteams: de voordelen van bedrukte bidons

Promotiemateriaal voor lokale sportteams: de voordelen van bedrukte bidons

Als bedrijf wilt u dat uw promotiemateriaal gezien wordt. U wilt iets unieks hebben dat mensen zich zullen herinneren en waarover ze zullen praten. Bedrukte bidons zijn een van de beste manieren om dit doel te bereiken. Ze zijn niet alleen goed zichtbaar, maar ook praktisch, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk lokaal sportteam dat zichzelf wil promoten.

 

De voordelen van bedrukte bidons voor promotie

Bedrukte bidons bieden verschillende voordelen als promotiemateriaal. Om te beginnen zijn ze goed zichtbaar. Of het nu bij een sportevenement is of gewoon in de open lucht, bedrukte bidons zullen door vele ogen worden gezien – zowel door potentiële klanten als door huidige fans. Bovendien zijn bedrukte bidons praktisch en nuttig. Mensen moeten gehydrateerd blijven tijdens het sporten of op warme zomerdagen, dus waarom geeft u ze niet een fles met uw logo? Het is een geweldige manier om top-of-mind te blijven bij potentiële klanten en hen tegelijkertijd iets nuttigs aan te bieden! Ben je echter op zoek naar iets anders dan bidons dan raden wij Loopper tassen met logo aan. Ook dit is een geweldige manier om je bedrijf zichtbaar te maken.

 

Plaatsing van het logo op bidons

Het is ook belangrijk om te overwegen waar u uw logo op de fles zelf plaatst. Plaatsing van uw logo in de buurt van het deksel of mondstuk zorgt voor maximale zichtbaarheid; mensen zien het immers elke keer dat ze een slok uit de fles nemen! En door het daar opvallend te plaatsen, kunt u ervoor zorgen dat degenen die met de fles in aanraking komen, meteen herkennen van wie de fles is. Kiest u bovendien voor een kwaliteitsfles van duurzaam materiaal zoals roestvrij staal of aluminium, dan zal uw logo na verloop van tijd niet vervagen, zelfs niet bij blootstelling aan direct zonlicht of extreme temperaturen.

 

Marketingstrategieën voor bidons

Naast het simpelweg uitdelen van bedrukte bidons tijdens wedstrijden en evenementen, zijn er andere marketingstrategieën die de merkherkenning en de betrokkenheid bij potentiële klanten kunnen vergroten. Het aanbieden van interactieve activiteiten zoals triviavragen of giveaways tijdens wedstrijden kan mensen aanmoedigen om hun bedrukte bidon te gebruiken; plus het geeft hen een stimulans om terug te komen voor meer! U kunt ook sociale media zoals Facebook en Twitter gebruiken om foto’s te posten van fans die hun bidon met logo gebruiken; dit helpt om extra bekendheid te creëren rond uw product of dienst en geeft fans de kans om hun steun te betuigen aan hun favoriete team!

Het kiezen voor bidons bedrukken als promotiemateriaal voor lokale sportteams is een effectieve manier om de naamsbekendheid en betrokkenheid bij potentiële klanten te vergroten. Niet alleen zorgen deze bidons door hun formaat en vorm voor veel zichtbaarheid, maar het zijn ook nuttige artikelen die sporters kunnen helpen gehydrateerd te blijven tijdens fysieke activiteiten of warme zomerdagen. Bovendien zijn er verschillende marketingstrategieën die bedrijven kunnen toepassen om de betrokkenheid bij de producten die zij promoten te vergroten – zoals interactieve activiteiten tijdens wedstrijden of het gebruik van sociale media zoals Facebook en Twitter – waardoor bedrukte bidons een ideale keuze zijn bij het zoeken naar effectief promotiemateriaal!

 

https://www.loopper.nl/