CI productions
Image default
Dienstverlening

Sluit het juiste pakket af met advies van de verzekeringsadviseur in Rotterdam

Verzekeringen, ze zijn noodzakelijk maar je wilt er liever niet te veel tijd aan besteden. Toch is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Je hoeft je dan geen zorgen te maken als er iets gebeurt. Je moet er niet aan denken dat je onderverzekerd bent als je brand in je woning of je bedrijfspand krijgt zodat je schade niet of niet volledig wordt vergoed. Daarom is het verstandig om je verzekeringen te laten beoordelen door een onafhankelijke verzekeringsadviseur in Rotterdam. Zij beoordelen of het pakket aan verzekeringen dat je hebt aansluit bij je behoefte en of er bij schade of een andere calamiteit voldoende wordt uitgekeerd. Dit is belangrijk als particulier, maar ook zeker als ondernemer.

Zorg voor goede verzekeringen voor je bedrijf

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is het belangrijk te laten nagaan of je voldoende verzekerd bent. Bijvoorbeeld voor aansprakelijkheid voor schade die je bij een klant veroorzaakt of voor arbeidsongeschiktheid waardoor je een bepaalde periode niet kunt werken. Daarnaast is goede verzekering van je wagenpark natuurlijk ook belangrijk als je niet voor leasen kiest. Een ervaren verzekeringsadviseur in Rotterdam kan alle punten met je doornemen en op basis daarvan bekijken welke verzekeringen je nodig hebt om onbezorgd te ondernemen. Uiteraard wordt daarbij ook gekeken naar de beste premie voor de meest gunstige voorwaarden.

Goed verzekerd is zo geregeld

Je kunt contact opnemen met Bronder Verzekeringen, een goede verzekeringsadviseur in Rotterdam. Ook in de regio, zoals in Capelle aan den IJssel en Moordrecht kun je een beroep doen op deze verzekeringsadviseur. Zij richten zich specifiek op ondernemers, maar je kunt er ook als particulier terecht. Het doel is om voor de klant een passend pakket verzekeringen samen te stellen waarmee je goed verzekerd bent en een aantrekkelijke premie betaalt. De premiebetaling kan over het algemeen gespreid worden en betaal je per maand.