CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hét schoonmaakbedrijf van regio Westland werkt vanuit Naaldwijk, nabij Monster

Schoon Westland is een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Naaldwijk, in de omgeving van Monster. Zij bieden speciale services aan in de hele omliggende regio. Je kunt bij hen informatie krijgen en een plan opstellen voor de schoonmaak van jouw bedrijfspand, kantoor of appartementencomplex. Daarbij wordt niet alleen gedacht aan het schoonmaken van de binnenruimtes, maar ook aandacht geschonken aan de presentatie en het onderhoud van de buitenkant van je pand.

Tijdens het eerste contact wordt een advies op maat gegeven

Je kunt per telefoon of email contact opnemen met het beste schoonmaakbedrijf in regio Westland. Daarna kun je langskomen op het bureau in Naaldwijk of per telefoon een intakegesprek voeren met het bedrijf. Daarin wordt een duidelijk beeld gevormd van het pand waarom het gaat en de werkzaamheden besproken die nodig zijn om het geheel schoon en stralend te houden. Er zijn een aantal werkzaamheden die een wereld van verschil maken aan de buitenkant van gebouwen, waar je niet snel aan zou denken.

Een allround schoonmaakbedrijf dat alles in huis heeft

Jouw pand is je visitekaartje en de buitenkant van het pand is het eerste wat bezoekers, klanten en werknemers zien als ze bij je aankomen. Goed onderhouden kozijnen, gevels, daken en dakkapellen geven een onbewust gevoel van orde en vertrouwen. Daarnaast helpen de schoonmaakwerkzaamheden van een professioneel schoonmaakbedrijf ook om de levensduur van je pand te verlengen, omdat er een beschermend laagje wordt aangebracht door de professionele schoonmakers. Ook glasbewassing en een anti-spinbehandeling worden regelmatig uitgevoerd door dit schoonmaakbedrijf in de omgeving van Monster. 

Een pakket op maat

Niet elk pand in regio Westland hoeft even schoon te zijn en niet elke schoonmaaktaak hoeft even vaak uitgevoerd te worden. Daarom wordt er bij schoonmaakbedrijf Schoon Westland uit Monster altijd een speciaal pakket ontwikkeld dat precies past bij jouw situatie. Je kunt kiezen voor de specifieke werkzaamheden die je nodig acht, of het totaalpakket.