CI productions
Image default
Dienstverlening

Ouderen en financiële problemen: schakel bewindvoering te Alkmaar in

Ervaart u, of iemand die u dierbaar is, financiële problemen? Dan is het tijd om een financieel expert in te schakelen. Kies voor bewindvoering in Alkmaar, in Heerhugowaard, Hoorn of Warmenhuizen. Die laatste gemeente is waar Aangenaam Bewind gevestigd is. Dit is een organisatie die, met de kantonrechter als tussenpartij, het geld en de goederen van mensen met geldproblemen beheert. Dit gebeurt uiteraard op 100% professionele en discrete wijze. Het contact tussen u of uw kennis en de professionals van het bedrijf is geheel transparant en altijd persoonlijk. De medewerkers zijn vriendelijk en staan u graag te woord. Alles over de mogelijkheid tot bewindvoering in Alkmaar komt u bij het bedrijf te weten. De cliënten ervaren de dienstverlening doorgaans als laagdrempelig, professioneel en betrokken.

Wat mag u van deze professionals verwachten?

Aangenaam Bewind staat tot de dienst voor mensen die, om de één of andere reden, zelf niet meer in staat voor hun geldzaken te zorgen. Dit kan tijdelijk of permanent zijn. Feit is dat er gespecialiseerd wordt in de zorg aan cliënten binnen zorginstellingen, met name ouderen. Er wordt ook zorg gedragen voor mensen die (ernstige) schulden opgebouwd hebben. De professional kan als eerste bewindvoerder, maar ook als tweede bewindvoerder voor bewindvoering in Alkmaar of Warmenhuizen worden ingesteld. Het kantoor opereert kleinschalig en heeft cliënten uit heel Noord-Holland. Tot het klantenbestand behoren ook inwoners van Friesland.

Kleinschaligheid is een keuze

De professional voor bewindvoering in Alkmaar, elders in Noord-Holland en Friesland kiest bewust voor opereren op kleine schaal. De insteek stelt medewerkers in staat de vorm van dienstverlening op individuele hulpvragen af te stemmen. Zo worden alle cliënten optimaal geholpen. U kunt rekenen op vak- en maatwerk. De medewerkers hebben daarnaast stuk voor stuk affiniteit met de doelgroep en specialistische kennis op het vlak van bewindvoering bij zorginstellingen. Het bedrijf is opgericht in 2007 en streeft bovenal naar laagdrempelige dienstverlening.