CI productions
Image default
Internet marketing

Tijdzuigende vampieren. Analyse van het hoofdidee van het boek van Dan Kennedy

best marketing strategies of all time

In zijn veelgeprezen boek Tough Time Management identificeert zakenman en spreker Dan Kennedy vier soorten tijdzuigende vampieren – degenen die elke dag op je wachten met de bedoeling al je tijd op te zuigen.

Wie zijn zij? Waarschijnlijk ken je ze wel …

 Mr. “Er is een minuut”

Dit is de meest verraderlijke vampier.

“Hij loert in de gang buiten de deur van je kantoor, hij bewaakt de lift, de cafetaria, de struiken buiten de parkeerplaats – overal waar je overrompeld kunt worden.”

Als je hem niet op tijd tegenhoudt, begint hij een minuutje naar je huis te rennen. Bovendien heeft deze vampier het talent om je af te leiden, precies wanneer je een serieuze zaak doet.

Wat gedaan kan worden?

Ten eerste moet men niet denken dat het “Er is een minuut” -gedrag iets onbeduidends is.

“Elke keer dat hij ‘springt’, stel je dan voor dat hij zijn tanden in je nek steekt en een halve liter of zelfs een liter opzuigt. Dit is tenslotte precies wat hij doet. “

Daarom is het tijd om niet langer aardig tegen hem te zijn, hij verdient dit niet, aangezien hij duidelijk laat zien dat het hem niet kan schelen wat je doet en dat hij je tijd niet op prijs stelt.

‘Dus ga je gang – steek zonder medelijden een espenstok in zijn hart. En hier is een telling voor jou:

Ik heb het nu druk. Laten we afspreken om 4 uur, ik heb 15 minuten, we zullen alle zaken tegelijk bespreken. “

Deze benadering zal hem in verwarring brengen en hem orde leren. Natuurlijk niet de eerste keer. En zelfs niet vanaf de tweede. Maar wees volhardend en onvermurwbaar.

 Meneer “Meeting”

Het lijkt erop dat veel mensen zich hebben geïnstalleerd voor de bijeenkomsten, dus ze houden van ze. Vergaderingen zijn inderdaad een geweldige manier om uw eigen waarde te tonen zonder beslissingen te nemen of te nemen.

“Meetengje is een ziekte die zaken in leeg, nutteloos en langdurig geklets verandert.”

Is er een remedie voor vergaderingen?

Vraag uzelf eerst af of u überhaupt moet zijn en of u het probleem met een alternatieve optie kunt oplossen.

Als je niet zonder overleg kunt, “zijn hier enkele inzetten die je kunt gebruiken om de eindeloze vampier” bloederige bijeenkomsten “te stoppen: 

Plan een vergadering voor de lunch of aan het einde van de dag, wanneer de vampiers niet kunnen wachten om dingen af ​​te maken, in vleermuizen te veranderen en naar buiten te vliegen.

Geen koffie of thee!

Deel de vergaderagenda van tevoren aan iedereen uit.

Formuleer en communiceer een duidelijk en haalbaar ontmoetingsdoel.

Als u vergaderingen moet bijwonen, moet u verschillende ringen voor de Master Meeting bij de hand hebben:

Ontdek van tevoren welke informatie van u nodig is en bereid een korte en zinvolle presentatie voor.

Zorg voor een vluchtplan: laat iemand binnenkomen en bel je op een bepaald tijdstip, of bel je cel, enz. U kunt naar buiten gaan en, na gepraat te hebben, indien nodig terugkomen – alleen het is onwaarschijnlijk dat u terugkomt.

 Meneer “Onzin”

Vampiers van dit type kennen het verschil niet tussen belangrijke zaken en onzin. Ze leiden u af van uw bedrijf, zodat u hun absoluut onbeduidende zaken kunt oplossen. Hoe ga je ermee om?

‘De beste manier om met zo’n vampier om te gaan, is door een enorm zilveren kruis om zijn nek te hangen en het van je kasteelmuur te gooien. Maar als je niet zo’n kans hebt, heb je nog een oproep nodig – onderbreek de onderbreking:

Ik heb een erg drukke dag vandaag, dus ik kan alleen maar worden afgeleid door zaken die van belang zijn negen en tien.

Al het andere wacht tot morgen.

Weet u zeker dat uw vraag 9 of 10 punten haalt op een tienpuntsschaal?

Hij zal zeggen: “Nee, maar …” – en hier moet je hem weer brutaal onderbreken: “Nee maar. Bedankt. Laten we daar morgen op terugkomen. ” En loop weg. (Als hij in UW kantoor is, ga dan de deur uit). “

Heren met een ontoereikende en te emotionele reactie op elke moeilijkheid

Ze zijn in staat om van elk probleem een ​​tragedie te maken, ze overdrijven altijd alles en maken van een vlieg een olifant. Het is belangrijk om te begrijpen dat ze geen oplossing van u nodig hebben voor het probleem. Ze willen je bij hun drama betrekken. Daarom is de beste manier om ermee om te gaan, niet betrokken te raken, het initiatief te nemen en zelf zo’n vampier te worden, terwijl je je een sentimenteel verhaal uit je leven herinnert.

Zoals opgemerkt door Dan Kennedy, is het aantal soorten vampiers niet beperkt tot de genoemde. Dit verandert echter niets aan de essentie – je moet leren hoe je ermee om moet gaan (in de woorden van de auteur – om een ​​esp in het hart te steken) en stop met doen wat hen aantrekt.

De Chronovampires zullen zoveel bloed uit je zuigen als je wilt. Als je aan het eind van de dag droog wordt gezogen, is dat jouw schuld.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

shopify instagram marketing

https://marketingbook.shop/