CI productions
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer met steun van de experts

Voor veel schrijvers lijkt vooral bij het eerste boek een uitgeverij in eigen beheer de enige optie. Alles uitbesteden aan een uitgever in Noord-Holland of Utrecht is wel een stuk gemakkelijker, maar tegelijkertijd ook flink wat duurder. Doe je het zelf, dan is dat stressvol, lastig en soms ook niet altijd even effectief. In een ideale wereld bepaalt de schrijver zelf wat ze wel zelf doen en wat ze beter uitbesteden aan de experts en dat is exact wat BigBusinessPublishers ook aanbiedt. Deze specialist uit Utrecht deelt haar kennis en ervaring graag ook met schrijvers die de uitgeverij in eigen beheer uitvoeren. Dat geeft jou de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt uitbesteden en hoeveel je zelf in handen wilt houden.

De distributie wordt voor je gedaan

Uitgeverij in eigen beheer in Utrecht en Noord-Holland is in principe goed te doen, maar de distributie is dan altijd lastig en kostbaar. Dat komt doordat je je moet aanmelden bij het CB en dat is niet gemakkelijk. Bovendien betaal je daar vaak flink voor. Wat deze uitgeverij aanbiedt, is om minimaal deze aanmelding van je over te nemen. Dat neemt jou al heel wat zorgen uit handen. Jij kunt je dan richten op de opmaak en de promotie van je boek. Uitgeverij in eigen beheer wordt dan al een stuk gemakkelijker en dat zonder dat je een fortuin voor een uitgeverij kwijt bent.

Optionele extra werkzaamheden

Als je je uitgeverij in eigen beheer door deze specialisten laat oppakken, dan kun je ook gebruik maken van extra optionele diensten die ze aanbieden. Denk dan bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het schrijven van de flaptekst. Dit is de tekst die potentiële kopers lezen om te bepalen of het boek het aanschaffen waard is. BigBusinessPublishers geeft je ook de mogelijkheid om je boek rond te sturen via hun mailinglijst aan boekhandels voor extra publiciteit.

https://www.bbpublishers.nl/

Gerelateerde artikelen

Letselschade claimen laat u over aan deze professionals

Ontdek de voordelen van een zandcementvloer

Bereik innerlijke rust door mindfulness bij deze kliniek in Den Bosch