CI productions
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor fysiotherapie in het stadsdeel Prins Alexander moet u hier zijn

Als u last heeft van lichamelijke klachten en op zoek bent naar een expert in fysiotherapie in de Rotterdamse buurt Prins Alexander, verwijzen we u graag naar Fysiotherapie Galema. Deze mensen hebben meer dan genoeg ervaring om u verder te kunnen helpen met lichamelijke klachten die ontstonden tijdens u werk, als gevolg van een ongeval, na een ziekte, door een verkeerde beweging of simpelweg door veroudering. Heeft u last en bent u de pijn beu? Overweeg dan zeker fysiotherapie in de buurt Prins Alexander.

Lichamelijke klachten behandelen

Fysiotherapie wordt ook wel eens oefentherapie genoemd en is erop gericht om lichamelijke klachten te verhelpen. Of u deze klachten nu opliep na een ziekte, door een ongeval of een operatie, er is voor iedereen wel een geschikte behandeling. Een fysiotherapeut zal eerst uw lichaam onderzoeken om te ontdekken wat de mogelijke oorzaak of oorzaken kunnen zijn van uw pijn, verlies van bewegelijkheid of andere klachten. Op basis daarvan kan er een behandelplan worden opgesteld om ervoor te zorgen dat u weer pijnvrij kunt bewegen. Het kan zijn dat u baat hebt bij lichamelijke oefeningen, maar het kan ook zijn dat de klachten zo erg zijn dat u zult moeten leren omgaan met krukken of een rollator. Een fysiotherapeut kan u helpen bij klachten zoals stijfheid in uw spieren of gewrichten, moeite met bewegen of krachtvermindering. Ook voor een revalidatie na een operatie, een ongeval of een langdurige ziekte kunt u terecht voor fysiotherapie in de Rotterdamse buurt Prins Alexander. Deze klachten kunnen verholpen of verminderd worden, afhankelijk van de aard en de oorzaak. Maar het kan ook zijn dat u zelfs geen behandeling nodig heeft bij de therapeut en gewoon naar huis wordt gestuurd met advies. Op die manier kunt u zelf aan de slag om de pijnklachten te verminderen.

Neem contact op met de experten

Heeft u last van een van bovengenoemde zaken en wilt u dit graag verhelpen? Neem dan vandaag nog contact op met Fysiotherapie Galema en laat u helpen door experten met een behandeling op maat of het nodige advies. Neem een kijkje op de website en ontdek wat deze therapeuten allemaal voor u kunnen betekenen.

https://fysiotherapiegalema.nl/